Ben geldim.Oyları açıklamaya devam edelim mi
16 yarısmacı 5 juti 21 kişi etmiyormu cnmBen geldim.Oyları açıklamaya devam edelim mi
daha dibi görmedin senEn dip yerden başladık Rihanna için. Sen rahat ol haftaya zirvedeyim.
kenan 12.Ayrıca @xemrexxx senin gözünmü kör. 10ç sıradayım.😎
Bundan sonra 4 dakikada bir çıkla zaman kaybettin.
Onları genelde dinlerim ama seninkini tanımıyorum bile.Yabancılarla aran yok ilk 3 şarkıdan 2 si yabancı.
daha dibi görmedin sen
o zirveye alırsa rtük bu programı bitirmeliZirveyi alabilir 10 kişi var daha.
Ben Rihanna'yım. Kenan'ı sadece seviyorum.kenan 12.
biliyorum o kötünün kötüsü arkı seçimini kim unutabilirBen Rihanna'yım. Kenan'ı sadece seviyorum.
Benim favorim o.o zirveye alırsa rtük bu programı bitirmeli
biliyorum o kötünün kötüsü arkı seçimini kim unutabilir
@sokak sanati gerçekten sevdiği için verdi. Yoksa Beren ile ilgisi gerçekten yok. Dediği gibi kendisi de çok seviyormuş zaten. Kimsenin seçimine de karışamazsın, hakkın yok buna. Daha iyileri varsa sen de verdin zaten, konu kapandı. Bilmeden konuşmayalım...Sonuçlara baya şaşırdım. Öncelikle @aserat54 çok vasat bi şarkı seçmişsin o yüzden 1 verdim.
@sokak sanati 'nin Kenan'a 15 vermesi çok saçma olmuş. Beren'den kaynaklansa gerek, kesinlikle daha iyileri vardı.
Perry ile Riri'nin zirve mücadelesi vereceğini tahmin etmiştim ama onlarada şaşırdım.
Gerçi daha açıklanmayan 10 kişi var herşey olabilir şu anki duruma göre konuşuyorum.
Ayrıca @BesaleT yabancılarla pek aram yok ondan düşük verdim beğenemedim pek.
@sokak sanati gerçekten sevdiği için verdi. Yoksa Beren ile ilgisi gerçekten yok. Dediği gibi kendisi de çok seviyormuş zaten. Kimsenin seçimine de karışamazsın, hakkın yok buna. Bilmeden konuşmayalım....