Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

abi biz eskilere sonuna kadar değer veriyoruz ama koskoca 250 bölümü yerle bir etmiyoruz senin o yorumuna gerçekten inanmakta güçlük çekiyorum
sen değilmiydin murolu çetolu yıldırımlı iskenderli dönemi öve öve bitiremeyen ergenekonu birebir anlatan anlatılmaz izlenir diyen vs. vs.

kadir de şok olmuş belli ki benim gibi şok olunmyacak gibi değil ki böyle düşünüyorsanız hiç yorum yapmaya gerek bile yok
Murolu cetolu yildirim arkadasli iskolu yalcin bulutlu bolumler efsane bolumlerdir hic tartismasiz.bu efsane bolumler bile eski vadinin yanindan bile gecemez bu kadar net yaziyoru:)

Eski vadi hatirina 250 bolum izlendi derken sunu kasdettim pusuda bize o kadar coj kotu ve sacma bolumler izlettirdiler ki millet eskilerinin hatirina vadiden kopus yapamiyor demek istemistim

Murolu cetolu yildirim arkadasli iskolu yalcin bulutlu bolumler efsane bolumlerdir hic tartismasiz.bu efsane bolumler bile eski vadinin yanindan bile gecemez bu kadar net yaziyoru:)
abi hepsinin yeri ayrıdır tabi eski vadinin yerine asla hiçbişeyi koyamayız o ayrı murolu iskenderli bölümlerin yeri ayrıdır
bugünlerde vadicilerle bile vadi tartışmak çok sıktı beni yorum yapmak hiç istemiyorum
önceden vadi izlemeyenlerle tartışırdık şimdi onlar yerine vadicilerle tartışıyoruz bu daha kötü

bazı arkadaşlar daha yayınlanmamış bölümden beklentim yok derler sonra da süper müthiş diye yazarlar ee bekle bölümü izle sonra yorumunu yap niye milleti negatif olarak etkiliyon
abi bunları sana yazmıyorum yanlış anlama

diğeri gelir ufak tefek şeyler için enfes bölümü eleştirir yani bunlara cevap vermekten bıktık artık
foruma girme isteğim kalmadı daha

abi hepsinin yeri ayrıdır tabi eski vadinin yerine asla hiçbişeyi koyamayız o ayrı murolu iskenderli bölümlerin yeri ayrıdır
bugünlerde vadicilerle bile vadi tartışmak çok sıktı beni yorum yapmak hiç istemiyorum
önceden vadi izlemeyenlerle tartışırdık şimdi onlar yerine vadicilerle tartışıyoruz bu daha kötü

bazı arkadaşlar daha yayınlanmamış bölümden beklentim yok derler sonra da süper müthiş diye yazarlar ee bekle bölümü izle sonra yorumunu yap niye milleti negatif olarak etkiliyon
abi bunları sana yazmıyorum yanlış anlama

diğeri gelir ufak tefek şeyler için enfes bölümü eleştirir yani bunlara cevap vermekten bıktık artık
foruma girme isteğim kalmadı daha
Yoook ben asla oyle bisey yapmam bizler asla vadinin kotu olmasini istemeyiz hep iyi olsun hep zirvede olsun ki senelerce hep izleyelim.ben vadiden aldigim zevki hazzi hicbir diziden alamiyorum .ozellikle necati sasmazi cok severim cok saygi duyarim bu yuzden hep iyi olmasini istiyorum

bikaç gündür zaten yazmak istiyodum bugünkü mesajlarla tam doldum zaten
eleştirmek ayrıdır bilerek eleştirmek ayrıdır bazıları sırf laf olsun diye vadiyi eleştirir hale gelmişler ulan daha bölüm yayınlanmadan başlıyor eleştirmeye
vadi konularından özellikle şu 2 haftadır keyif alamıyorum bilmiyorum kadir kardeşim ne der ama muhtemelen o da böyle düşünecektir

bölümü izliyorum mest oluyorum geliyoruz konuya sinirimiz bozuluyor at gözlüğü takmış arkadaşlar var resmen vadi forumu gibi oldu burası malesef malesef

Ağa üstüme alıyorum de dillerini ve cevapveriyorum bölümü çok bbeğendiğini s o öyledim sadece silah seslerinin vasat olmasından dert Yandıkne var bunda eleştirmeyelom mi @takas
aga tamam eyvallah ama neredeyse hepiniz bölüm daha yayınlanmadan beklentim yok vs. vs. diyosunuz yani baştan ön yargılı oldunuz önceden böyle değildiniz
o çok hakaret ettiğimiz vadi forumu var ya ordan bi farkımız yok
bi çok konuda böyle olunca sizinle bile vadi tartışmak bıktırıyor
diyorum ya aga hatırla önceden vadi izlemeyenlerle tartışır kavga ederdik şimdi onlardan ses yok vadicilerle vadi kavgası ediyoruz şaka gibi oldu