ben de çakır o kadar çok sevmem ama ben çok isterim sen neden istemem diyorsun agaÇakır ı benim kadar seven yoktur ama ben istemem
abi ben tartışıyorumAzdan az coktan cok gider ilk 43 bolum kurtlar vadisinin bir numarali karakteridir cakir tartismasiz![]()
Dikkat edersen ilk 43 bölüm diyor agaabi ben tartışıyorumbenim gözümde polat alemdar her zaman bir numaradır
Millet kurtlsr vadisini cakirla sevdiabi ben tartışıyorumbenim gözümde polat alemdar her zaman bir numaradır
tamam aga ilk 43 bölümde de ben polat ı daha önde görüyorum çocukken bile ben hep polat olurdumDikkat edersen ilk 43 bölüm diyor aga![]()
abi bunu sen bari deme alaksı yok kurtlar vadisi polat ın üstüne kurulmuştu çakır ın ölmesi gerekiyordu senaryo gereğide öldü zaten , haa doğru millet çakır ı çok sevmişti ona bir lafım yok 🙂Millet kurtlsr vadisini cakirla sevdipolatla deil zaten cakirin yem edilmesi de polatin onune gecmesidir
Neyse yine polat gozluklerinizi takmissiniztamam aga ilk 43 bölümde de ben polat ı daha önde görüyorum çocukken bile ben hep polat olurdum
abi bunu sen bari deme alaksı yok kurtlar vadisi polat ın üstüne kurulmuştu çakır ın ölmesi gerekiyordu senaryo gereğide öldü zaten , haa doğru millet çakır ı çok sevmişti ona bir lafım yok 🙂
la aga kac kere dedik@Polat Şaşmaz aga sen o zamanları hatirlamazsin bilen bilir
ya aga bi ........la aga kac kere dedikBen 19 yasindayim Vadi 12 yasinda 7 yasında ki olaylari hatirliyorum. Deli Yürek mesela bittiginde aglamistim
![]()
yav aga 10 sene geçmiş üstünden ölmüş gitmiş daha çakır mı kaldıben de çakır o kadar çok sevmem ama ben çok isterim sen neden istemem diyorsun aga
İnanma aga annemi babami istersen canli yayina cikartir soylettiririm bak Allah Kuran carpsin yemin ederim ben Deli Yurekin ilk bolumlerinden tut bitisine Cakirin girisinden tut ölümüne kadar her şeyi biliyorum gördüm bak Allah Kuran carpsin dedim bos yere yemin etmemya aga bi ........deli yürek bittiğinde ağlamışmış la olm bi insan bu kadar mı sallar ya senin dediğin hiçbişeye inanmıyorum
yav aga 10 sene geçmiş üstünden ölmüş gitmiş daha çakır mı kaldı
bak valalhi diyorum çakır öldüğünde hüngür hüngür ağladım aşırı seviyordum ama dönmesin daha o iş bitti hemde öldü hangi senaryoyla olursa olsun tatmin edemez
abi bana haksızlık yapma ben o zaman da polat ın tarafındaydım dedim ya ben hep polat falan olurdum yani 😀Neyse yine polat gozluklerinizi takmissiniz)))) heryeri herseyi polat goruyorsunuz
)))
lan yemin etme boşu boşuna dini imanı karıştırma!İnanma aga annemi babami istersen canli yayina cikartir soylettiririm bak Allah Kuran carpsin yemin ederim ben Deli Yurekin ilk bolumlerinden tut bitisine Cakirin girisinden tut ölümüne kadar her şeyi biliyorum gördüm bak Allah Kuran carpsin dedim bos yere yemin etmem
Ya aga Vallaha hatirliyorum bak benik hayatim su olayla basladilan yemin etme boşu boşuna dini imanı karıştırma!
deli yürek 1998 de başladı 2 yaşındayken nasıl hatırlıyorsun dellendirme adamı yav
Yav aga benim zeka ust derece mi bilmiyorum ama her insandan farkli olarak küçüklük olayları hatirliyorum ilk yasadigim olayi falanyav kardeşim benim kafam almıyor tamam hatırlıyosun
bi insan 2 yaşında nasıl bi diziyi hatırlar ufak kardeşim 3 yaşında büyüyünce soracam sen abdülheyin öldüğü bölümü hatırlıyon mu diye bakalım senin gibi ağlamış mı![]()
aga sen ananın karnındayken attığın tekmeleri de hatırlıyon mu merak ettimYav aga benim zeka ust derece mi bilmiyorum ama her insandan farkli olarak küçüklük olayları hatirliyorum ilk yasadigim olayi falan