güzel bir kilif olustururlarsa neden olmasinherkes vadiye biat edecek NET.
ama çakırın geri dönmesini konuşmak bile bize yakışmaz nasıl oalcak o iş acaba
Oha Süleyman Cakir ve Aslan Akbey Vadiye Geri Donuyor..!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=372879736221581&id=324700894372799
Şimdilik böyle birşey yok ama şimdilik demişNe guzel istanbul beeeee)
@-KADİR- @Polat Şaşmaz bu video ne zaman yayinlanmiş birde ben goremiyorum tam olarak ne demiş ozet gecebilir misiniz![]()
Aynen senin dedigin gibi mi demisŞimdilik böyle birşey yok ama şimdilik demiş
Açık kapı bırakmışAynen senin dedigin gibi mi demiseger kelimesi jelimesi ayni jelami kullandiysa cakir hayirli olsun derim ben
)))
Yok abi ne alakası var ben döneceğini sanmıyorumDemek ki istanbulun gercek sahibi geliyor desene)zaten cakmalari hic yakismamisti
5 gün önce programda söylemiş abiNe guzel istanbul beeeee)
@-KADİR- @Polat Şaşmaz bu video ne zaman yayinlanmiş birde ben goremiyorum tam olarak ne demiş ozet gecebilir misiniz![]()
Nasil izleyemiyorsunuz ya. Agalar face te Kral Vadicilere girin oradaNasıl izleyebilirim?
Tapatalk 2
Ne guzel istanbul beeeee)
aga onların devri bittiRaci Sasmaz ve Bahadir Özdener olmadigi sürece bu karakterler bir etki yapmaz.. tamam oyunculuklari üst düzeydi gercekten ama onalara yazilan senaryo, diyaloglar sayesinde bu kadar efsane oldular.. bu ayrintiyi unutmayalim. Raci Sasmaz ve Bahadir Özdener'in üstüne ben senarist tanimiyorum.
aga bükemediğin eli öpeceksin derler ya bu da işte o 10 yıl geçmiş hala adam unutulmadı demek ki oda tekrar o popülerliği kazanmak istiyor resmen necati şaşmaz a mesaj gönderiyor
Adam resmen Necati Sasmaz'a seslenmis.. sen gel yillarca diziyi yerden yere vur, simdide böyle bir yorum yap.. cok sasirdim acikcasi.
01:04:10 bakin..
Haci o is bitti onlar amonla ra gibiler biraraya gelmeleri imkansizRaci Sasmaz ve Bahadir Özdener olmadigi sürece bu karakterler bir etki yapmaz.. tamam oyunculuklari üst düzeydi gercekten ama onalara yazilan senaryo, diyaloglar sayesinde bu kadar efsane oldular.. bu ayrintiyi unutmayalim. Raci Sasmaz ve Bahadir Özdener'in üstüne ben senarist tanimiyorum. Ama Oktay Kaynarca'nin cevabi beni cok sasirtti.
cidden ilginç abi oktay kaynarca gibi bir isim resmen beni alın vadiye demiş necati şaşmaz a sinyali çakmış bakalım olmaz denilen şey olacak mı 😀Video seyrettim bu iste bisey var. Eskiden vadi lafini agzina almaktan hicap duyan oktay kaynarca simdi hem agzina aliyor hem fantezi yapiyor)) ates olmayan yerden duman cikmazmis -
olur olmaz orasini bilemem ama bu tavirlar beni cok hayretler icinde birakti
))
Haci o is bitti onlar amonla ra gibiler biraraya gelmeleri imkansiz)))
Cok zor olur ama olursa varya yer yerinden oynarcidden ilginç abi oktay kaynarca gibi bir isim resmen beni alın vadiye demiş necati şaşmaz a sinyali çakmış bakalım olmaz denilen şey olacak mı 😀
abi salla onları ya o kitle zaten polat yine mi ölmedi diyerek kendilerince dalgasını geçiyorlar ben sana söyliyim bütün türkiye de olay olurCok zor olur ama olursa varya yer yerinden oynar))))) tabi cokta dalga konusu olur sosyal.medyada oluyu dirilttiler diye
))))))))