Polat yönünde
kesin mi fizikten anlar mısın aga 🙂Polat yönünde![]()
Yok aga 9.sinifta fizikten kaldim su anda 11 e gidiyorum halen daha veremedim su dersikesin mi fizikten anlar mısın aga 🙂
ben de e diyorum aga abdülhey ve polat arasıYok aga 9.sinifta fizikten kaldim su anda 11 e gidiyorum halen daha veremedim su dersi
Ama şöyle bir mantık yuruttum Memati asagiya dogru 10 gücünde çekiyor yukari tarafa doğru Abdülhey ile Polat 25 gücünde uyguluyor o nedenle yukari cikar Polatta 5 n ile kazanır
en son işte sagir bombalatmıştı ondan sonra da gözükmedi aga büyük ihtimalle öldüBu arada Britani öldü degil mi sayfada biri sormuş cevap veremedim agalar @-KADİR-
tabiki polat aga
aga ölmüş olsa jenerikten çıkarırlardı bence ilerleyen bölümlerde tekrar dönebilir sakallarını kesipBu arada Britani öldü degil mi sayfada biri sormuş cevap veremedim agalar @-KADİR-
Ne sorusuymuş bu.hadi çözün bakalım@sürgünüm @Çiğdem- engelli olduğum maskeli,cihna ve takasa da sorun ceevabı bekliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 42266
Fizik öğretmeni yeğenim var ona sorayım.fiizk herhaldeben sözelciyim
![]()
ben ne yaptım zaten bu soruyu vadi bölümünde vadicilere sordum@xemrexxx emre bu soruyu vadicilere sor diyor
@china_shangai @Maskeli Fedai @takas @Polat Şaşmaz @-KADİR-
![]()
ben seni görmedimkiben ne yaptım zaten bu soruyu vadi bölümünde vadicilere sordum![]()
bir sayfa ötede soruyu koyan zat bizzat benim 😀 neyse sen nediyorsun cevababen seni görmedimki![]()
ben @xemrexxx sorunusu gördüm cnm sonra onu sordum senin koyduğunu görmemişimbir sayfa ötede soruyu koyan zat bizzat benim 😀 neyse sen nediyorsun cevaba
ben kulanıyorum ve cevap: polatben @xemrexxx sorunusu gördüm cnm sonra onu sordum senin koyduğunu görmemişim
cevap hakkımı kullanmıcam şuan![]()
ben kulanıyorum ve cevap: polat yani c