FavoriForumum, Yeni Yıla Yeniliklerle Giriyor!

Eyw. saol geçti bitti işte :)
Ne biliyim :bilmem: reytingi takan yok ki :) ben bakılmayınca kaldırıyorum 9 kişi bakıyor şuanda sanırım :)
Bende de 7-8 kişi bakıyor, ama önemli olan yapılan şeyden zevk almak. Bakılmayınca insan üzülüyor tabii, ama hikaye güzel gidiyor. 3-4 bölümde bitmemeli... :)

Bende de 7-8 kişi bakıyor, ama önemli olan yapılan şeyden zevk almak. Bakılmayınca insan üzülüyor tabii, ama hikaye güzel gidiyor. 3-4 bölümde bitmemeli... :)
Konu çok bakalım aslında bazende "burada" yazarak vakit harcadığımızı düşünüyorum normalde okulumuzda ne güzel aktiviteler var senaryo yazma vs :) oralarda yazabiliridm bir ara yazdım skeç tarzında oynanmıştı hatta :)

Konu çok bakalım aslında bazende "burada" yazarak vakit harcadığımızı düşünüyorum normalde okulumuzda ne güzel aktiviteler var senaryo yazma vs :) oralarda yazabiliridm bir ara yazdım skeç tarzında oynanmıştı hatta :)
Yine de işten zevk alıyorsan gerisi çok da önemli sayılmaz. Neyse, ben yatıyorum. İyi geceler... :)

@sokak sanati @pompy diyor ki halkın polisinin ve sultanlarımızınsenaryosu ve yapımıcılığı bana ait yönetmenlikte öyleymiş :A

@Çiğdem- cookies diyor ki :) Çikolata ve Kurabiyeyle forumun icindende bi ara forumda

@aserat54, @cookies diyor ki çocuğum beni kırma senaryolarında eklemeye devam et forumdan banlı olduğum sürece kendimi göremedim çiğdeme başka karı kocalar bulmaya başladınız :F
Dizisinde bana rol vermemeler sonra bnm programimi ve dizimi konuya eklememekDizisinde bana rol vermemeler sonra bnm programimi ve dizimi konuya eklememek
ben @cookies ve @pompy için yeni yıla braktım çiğdemle bu tartışma sönmezi cookieside konuk alıcam :F:F:F

ben @Cengo yarışması ve @Çiğdem- programını bekliyorum ama çiğdem davet etmedi beni :X
aaa aşk olsun cnm senin davet edilmeyi beklemene gerekmi var senide konuk alıcam tabikide😉