FavoriForumum, Yeni Yıla Yeniliklerle Giriyor!

@batuhankaralar, dizinin başlama tarihini de yazıya ekledim. Yarın başlıyor, değil mi? :)

O zaman işsiz işsiz gezersin ortalıkta. Senin gibi tripçi oyuncuyu kim alır dizisine? :A
Aslında bu gece açmayı düşünüyordum da yetişmedi, yarın başlayacak. Reyting sistemi geri dönse fena olmaz aslında, malum yapım sayısı da çoğaldı biraz hareket gelir :)

@sokak sanati @pompy diyor ki halkın polisinin ve sultanlarımızınsenaryosu ve yapımıcılığı bana ait yönetmenlikte öyleymiş :A

@Çiğdem- cookies diyor ki :) Çikolata ve Kurabiyeyle forumun icindende bi ara forumda

@aserat54, @cookies diyor ki çocuğum beni kırma senaryolarında eklemeye devam et forumdan banlı olduğum sürece kendimi göremedim çiğdeme başka karı kocalar bulmaya başladınız :F
Dizisinde bana rol vermemeler sonra bnm programimi ve dizimi konuya eklememekDizisinde bana rol vermemeler sonra bnm programimi ve dizimi konuya eklememek

@sokak sanati @pompy diyor ki halkın polisinin ve sultanlarımızınsenaryosu ve yapımıcılığı bana ait yönetmenlikte öyleymiş :A

@Çiğdem- cookies diyor ki :) Çikolata ve Kurabiyeyle forumun icindende bi ara forumda

@aserat54, @cookies diyor ki çocuğum beni kırma senaryolarında eklemeye devam et forumdan banlı olduğum sürece kendimi göremedim çiğdeme başka karı kocalar bulmaya başladınız :F
Dizisinde bana rol vermemeler sonra bnm programimi ve dizimi konuya eklememekDizisinde bana rol vermemeler sonra bnm programimi ve dizimi konuya eklememek

Ben RTÜK'e şikayet edip kaldıttıracağım o programları.:A

ben @Cengo yarışması ve @Çiğdem- programını bekliyorum ama çiğdem davet etmedi beni :X
Benimkini beklemiyor musun? :( :)
Orayı atlamışım, sorry. :X
Önemli değil, yeni bölümü de bekliyoruz şimdiden. @sokak sanati'nın başına kötü şeyler gelsin mümkünse... :X

Ben RTÜK'e şikayet edip kaldıttıracağım o programları.:A
Bulabilirsen et... :A

@gözlemci, senin dizin de ForumdAkiler de konuya eklendi... :)

tam demek istediğimi anlamdın sen D: sen üye olmadan önce bende forumca programını yapmıştım o zman pek fazla rakip yoktu bu kadar şimdi program sezon finali yaptı o yüzden rakibiz demek istemiştim :)
Tamam, şimdi anladım. Herkes için hayırlısı olsun... :)