2014 En Favori Film - 2014 Başlıyor!

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
FavoriForumum'un geleneksel hale gelen En Favori etkinliklerinden bir tanesi de "En Favori Film"

Bu sene beşincisi düzenlenecek olan etkinlikte 2010 yılında Issız Adam, 2011'de Aşk Tesadüfleri Sever, 2012'de ise Kurtlar Vadisi Filistin kazanmıştı. Geçtiğimiz sene ise Yerli ve Yabancı olarak ikiye ayrılan etkinlikte, yerli film galibi Uzun Hikaye; yabancı film galibi Silver Linings Playbook olmuştu.

En Favori Film'de toplamda 2013 yapımı; 100'ü yabancı, 34'ü yerli olmak üzere 134 film etkinlik kapsamında yer alacaktır.

En Favori Film - 2014 oylamaları çok yakında FavoriForumum'da!

Etkinlikteki konuları kaçırmak istemiyorsanız bildirim için abone olabilirsiniz. Abone olmak için konuya yerli veya yabancı kategorilerinden hangilerine abone olmak istediğinizi belirtmeniz yeterlidir.

Yabancılara abone olayım. :) Yerlilerde Kış Uykusu'ndan daha kaliteli bir film olduğu pek sanmıyorum 2014'de. Tabi kişisel görüş. Büyük konuşmayayım ama gelmiş geçmiş en iyi top 5 Türk filmine girecek kalitede. Umarım yerlilerde Kış Uykusu kazanır

Yabancılarda Gone Girl ve Yıldızlar yarışır gibi. :)

İlk duzenlediğin etkinliğinde başarılar @berkann. Senin de yonetiminle oldukca guzel bir etkinlik olacaktir. Beni yabanci kategoriye abone yaparsan sevinirim. :)

Yabancılara abone olayım. :) Yerlilerde Kış Uykusu'ndan daha kaliteli bir film olduğu pek sanmıyorum 2014'de. Tabi kişisel görüş. Büyük konuşmayayım ama gelmiş geçmiş en iyi top 5 Türk filmine girecek kalitede. Umarım yerlilerde Kış Uykusu kazanır

Yabancılarda Gone Girl ve Yıldızlar yarışır gibi. :)
2013 yapımı filmler yarışacak etkinlikte. :)

2014 filmleri kısmetse seneye, ama daha erken vakitlerde. :D

Oylamanın detaylarını biraz anlatır mısın @berkann, tam anlamadım da...

Bir de abonelik kısmını da kavrayamadım, onu da anlatırsan sevinirim. Hangi bölüme abone olmalıyım sence? :)

Oylamanın detaylarını biraz anlatır mısın @berkann, tam anlamadım da...

Bir de abonelik kısmını da kavrayamadım, onu da anlatırsan sevinirim. Hangi bölüme abone olmalıyım sence? :)
Geçtiğimiz senenin yerli ve yabancı yapımlarını ayrı ayrı kategorilerde yarıştıracağız. İlk önce gruplandırma yöntemiyle bir üst tura geçecek olan filmleri seçeceğiz. -anket açacağım.- Belli bir film sayısına indikten sonra eleme yöntemiyle filmleri seçeceğiz. :) Geçen seneki konulara bakabilirsin. :) https://fav10.net/forum/forums/en-favori-film-2014.796/

Abone olmak demek de, anket konularına etiketlenip etiketlenmek istemeyeceğini belirtmen için yazman gereken bir şey. :)

Her iki kategoriye de katılımını beklerim. :)

@Tolstoyevski o ikisi dışında da iyi filmler vardı bence. Katıl tabiki. :D

Geçtiğimiz senenin yerli ve yabancı yapımlarını ayrı ayrı kategorilerde yarıştıracağız. İlk önce gruplandırma yöntemiyle bir üst tura geçecek olan filmleri seçeceğiz. -anket açacağım.- Belli bir film sayısına indikten sonra eleme yöntemiyle filmleri seçeceğiz. :) Geçen seneki konulara bakabilirsin. :) https://fav10.net/forum/forums/en-favori-film-2014.796/

Abone olmak demek de, anket konularına etiketlenip etiketlenmek istemeyeceğini belirtmen için yazman gereken bir şey. :)

Her iki kategoriye de katılımını beklerim. :)

@Tolstoyevski o ikisi dışında da iyi filmler vardı bence. Katıl tabiki. :D
Tamam, ilgimi çekti. Ben şimdilik hepsine abone olmak istiyorum. Kararımı değiştirirsem sana sonra haber veririm. Peki tam olarak ne zaman başlayacak? :)

Tamam, ilgimi çekti. Ben şimdilik hepsine abone olmak istiyorum. Kararımı değiştirirsem sana sonra haber veririm. Peki tam olarak ne zaman başlayacak? :)
Bu haftasonu ilk anket konularını açmayı umuyorum. :) Çok zaman alacak bir şey değil sonuçta sadece anketten bir üst tura çıkmasını istediğiniz filmleri seçeceksiniz. :)

Ben de yabancı filmlerde abone olmak istiyorum.Yerli kategoride Kış Uykusu kazanmazsa ayıp zaten.

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking