bugün izleyelim işte bir bölüm kalmış aradan çıkaralım jane eyre ivayy iyi taktik bende spoiler aldım hemen
final bölümü ne zman izleriz ?
bugün izleyelim işte bir bölüm kalmış aradan çıkaralım jane eyre ivayy iyi taktik bende spoiler aldım hemen
final bölümü ne zman izleriz ?
bende bugün izlerim , o zman yolculuğumuz buraya kadarmışbugün izlemeyi düşünüyorum
zaten son bölüm bitmesin diye geciktirdik bayağı normalde çoktan bitirirdimbende bugün izlerim , o zman yolculuğumuz buraya kadarmış
zaten son bölüm bitmesin diye geciktirdik bayağı normalde çoktan bitirirdim
dimi ?yarı uyuklayarak
bana bu diziyi tavsiye ettirdiğin için çok teşekkür ederim, hayatım Jane Eyre sayesinde renklendiolsun kız güzeldi konu bir foka benzemesede
harikaydı gerçekten son yıllarda izlediğim en güzel dizilerden biri..
sen yeterki iste ben böyle kaliteli dizileri her gördüğüm yerde seni etiketleyeceğimbana bu diziyi tavsiye ettirdiğin için çok teşekkür ederim, hayatım Jane Eyre sayesinde renklendi
her gördüğüne güzel deme uyuklarsın sonra
saol etiketle etiketlesen yeterki iste ben böyle kaliteli dizileri her gördüğüm yerde seni etiketleyeceğim
kaçacak yerin yok böyle bir dizi daha bulsam forumu terkedersin
ne yazıkki bir bölüm kaldı her güzel şey gibi buda çabuk tükendi ? bir dahaki sefere böyle bir diziyi bulmamız imkansız gibisaol etiketle etiketle
sakın bana böyle bir kötülük yapma
eğri büğrü kızları izlemiyim@xemrexxx bu diziye bir an önce başla topu topu 4 bölüm topaç gibi dizi )
the affair in alisonu burda, eğri büğrü değil çok yumoş bişeyeğri büğrü kızları izlemiyim
azmin elinden bişey kurtulmaz derler o kadar güzeldiki nasıl bitirdim farkına bile varmadım@destere sonunda bitirdin
bu akşam bende bitiririm , bişey sorucam dün karnın filan ağrıdı mı yada dişlerin ?azmin elinden bişey kurtulmaz derler o kadar güzeldiki nasıl bitirdim farkına bile varmadım
yooo vallahi final muhteşemdi hastayı bile yataktan kaldıracak cinstendi ?bu akşam bende bitiririm , bişey sorucam dün karnın filan ağrıdı mı yada dişlerin ?
hmm iyiymiş 3 bölümdür sende bazı şeylere rastladım da tam tanıyı koyamadım , the missing de böyle şeyler yaşamıştınyooo vallahi final muhteşemdi hastayı bile yataktan kaldıracak cinstendi ?