- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Kim atiyor
Kim atiyor
Mesela istanbul sefirligi medelesinde diger gruplsrin pusata mi baltazara mi biat edecegi mersk konusu bu konuyu cok iyi yapmalari lazimKonsey umarım başarılı birşey olur.. Pusat - Baltazar çatışmasına da bir kaç oyuncu daha dahil edilmeli. Pusat Baltazar çatışması heycandan çok saçma geliyor.. 239. Bölümde bu işe son vermeleri gerekirdi.. yada öyle bir sahne çekmiyeceklerdi.
Tapatalk 2
Photoshop değil değil mi hahabu nazlı ılıcak değil bu peruk takmış ünal aysal 🙂
![]()
Biri botokslu aysel digeri de botokslu nazlibu nazlı ılıcak değil bu peruk takmış ünal aysal 🙂
![]()
ikisindende hiç haz etmem devlete ve millete zarar veren kişiler bir ortak noktalarıda dediğin gibi ikisininde botokslu olması 😀Biri botokslu aysel digeri de botokslu nazli)))))
Abi ben bölümü dün dvd den saat 1-3 arası seyrettim harbi süper bölüm hazırlamışlar boş sahne 0. Yetmedi yarın sabah ve Pazar akşamı Allah nasip ederse iki kez daha seyredecemAllah nasip ederse bolumu yarin bi daha izleyecem))
Mokunu cikarma istersenAbi ben bölümü dün dvd den saat 1-3 arası seyrettim harbi süper bölüm hazırlamışlar boş sahne 0. Yetmedi yarın sabah ve Pazar akşamı Allah nasip ederse iki kez daha seyredecem
Ya abi sana şu kadar diyim ben Vadisiz yapamıyorum ya evde arabada dolmuşta yolda bilgisayarda her yerde VadiMokunu cikarma istersen)))biraz ara ver nefes al dolas
))))
abi bu polat şaşmaz herşeyi abartır cılkını çıkartır illa kiMokunu cikarma istersen)))biraz ara ver nefes al dolas
))))
Annemde bugün aynı şeyi dediabi bu polat şaşmaz herşeyi abartır cılkını çıkartır illa kiben böyle bi tip görmedim hayatımda
![]()