Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

240. Bölümde Erhan mevzusunda eleştiri yapacağım tekrar.. Erhan halen arka planda bırakılıyor. Daha doğrusu Akif'in arkasına atılmış. Bölümün başında ki yürüyüşte ve operasyon sahnesinden sonra ki yürüyüşte Erhan'nın Polat'ın yanı başında olması gerekirdi.. ayrıca bu adamı neden KGT'de tutarlar anlamıyorum.

Tapatalk 2

Konsey umarım başarılı birşey olur.. Pusat - Baltazar çatışmasına da bir kaç oyuncu daha dahil edilmeli. Pusat Baltazar çatışması heycandan çok saçma geliyor.. 239. Bölümde bu işe son vermeleri gerekirdi.. yada öyle bir sahne çekmiyeceklerdi.

Tapatalk 2

Konsey umarım başarılı birşey olur.. Pusat - Baltazar çatışmasına da bir kaç oyuncu daha dahil edilmeli. Pusat Baltazar çatışması heycandan çok saçma geliyor.. 239. Bölümde bu işe son vermeleri gerekirdi.. yada öyle bir sahne çekmiyeceklerdi.

Tapatalk 2
Mesela istanbul sefirligi medelesinde diger gruplsrin pusata mi baltazara mi biat edecegi mersk konusu bu konuyu cok iyi yapmalari lazim

10881506_1587061988183723_5578643832309581575_n.jpg

Mokunu cikarma istersen :))))biraz ara ver nefes al dolas:)))))
Ya abi sana şu kadar diyim ben Vadisiz yapamıyorum ya evde arabada dolmuşta yolda bilgisayarda her yerde Vadi :D Okulda mesela her gün 1 bölüm bitiririm. Beyaz Tv de mesela bugün bir bölüm oynadı onu 1 hafta önce seyretmiştim okulda. Okulda her teneffüs 10 dk seyrederim 1 bölümü bitirmek için sonra öğle arası var 1 saat 1 saatlik bölüm oradan gidiyor zaten. Ara sıra da Vadi müzikleri dinlerim. Sonra önemli sahneleri kısa kısa dolmuşta izlerim okula giderken eve gelirken. Okula gitmemi sağlayan en önemli etmen. Yolda da yürürken açarım bir sahne izlerim. Mesela bugün 18.00 den bu saate kadar bilgisayardaydım Vadi dinledim izledim. Az önce bu videoyu seyrettim mesela çok harika bir videodur :D Kısacası ben çoktan bokunu çıkardım :D

Ha arada tabii Havalar falan dinlerim. Bu aralar Rumelii Ekreme saldım çayıra mevlam kayıra gidiyoruz. Rüyalarımda bile söylüyorum onun şarkılarını :D Ankara havaları mesela süperdir. Daha var hep Vadi değil yani .D