ahahaha
ahahaha
bence nursuzun 13.bölümde erken final yapacak dizisi daha iyi olur hem somut bir olaymesela meryem'in -olamayan- yeni dizisini tartisabiliriz![]()
yani bir yanda sürekli ertelenen bir yanda kanal d kurbanı bir dizi =)bence nursuzun 13.bölümde erken final yapacak dizisi daha iyi olur hem somut bir olay![]()
hahahah senide konuk alıcam istediğin üyeyi seç istediğin konuyuda seç kapışın cnm bana geveze kişielr lazım seninde dilin oldukça uzunO kot kafalara zerre oy çıkmaz benden ama belki veririm sağım solum önüm arkam sobedir benim.![]()
Sıla, Sevdaluk, Hayvanlar hepsi ilgi alanım içinde.hahahah senide konuk alıcam istediğin üyeyi seç istediğin konuyuda seç kapışın cnm bana geveze kişielr lazım seninde dilin oldukça uzun![]()
reytingi iyi olaydı kanal d etki edemezdiyani bir yanda sürekli ertelenen bir yanda kanal d kurbanı bir dizi =)
tamam cnm sıla düşmanı olan birisini koyucam karşına reyting patlaması olur hahahaSıla, Sevdaluk, Hayvanlar hepsi ilgi alanım içinde.![]()
Sen ne cadısın sen her türlü yerim o kişiyi baş edemez benletamam cnm sıla düşmanı olan birisini koyucam karşına reyting patlaması olur hahaha![]()
Sıla düşmanı mı? İşte onu zor bulursuntamam cnm sıla düşmanı olan birisini koyucam karşına reyting patlaması olur hahaha![]()
Sen ne cadısın sen her türlü yerim o kişiyi baş edemez benle![]()
@xemrexxx gıcıklığına sılaya birsürü laf atabilir bence hahahaha tartışma konusuda şöyle olur sıla gerçekten başarılı bir şarkıcımı falan diye denizzz başarılı olduğuna dahil savunur emrede başarısız olduğunu söyler üyelerde kime ikna oluyorsa artık ona oy kullanırSıla düşmanı mı? İşte onu zor bulursun![]()
Bak tam kişisini buldun. Hayatı palavra olan bu arkadaş her türlü yalanı söyleyebilecek potansiyelde koy karşıma haddini bildireyim.@xemrexxx gıcıklığına sılaya birsürü laf atabilir bence hahahaha tartışma konusuda şöyle olur sıla gerçekten başarılı bir şarkıcımı falan diye denizzz başarılı olduğuna dahil savunur emrede başarısız olduğunu söyler üyelerde kime ikna oluyorsa artık ona oy kullanır![]()
aaa laflarabak çiğdemin oklavaalrı ile kovaalrım seniBak tam kişisini buldun. Hayatı palavra olan bu arkadaş her türlü yalanı söyleyebilecek potansiyelde koy karşıma haddini bildireyim.![]()
yeteri kadar iyiydi reytingleri.ssreytingi iyi olaydı kanal d etki edemezdi![]()
aaa laflarabak çiğdemin oklavaalrı ile kovaalrım seni![]()
hahahahah tamam ilk haftanın ilk düellosunu seçtik ozaman siz ikinizi ilk haftaya alıcam hangi konuda tartışıcağınızı ise anlaşıp seçinn zamanınız boll ahh bu tartışma gerçekten hiç sönmezBak tam kişisini buldun. Hayatı palavra olan bu arkadaş her türlü yalanı söyleyebilecek potansiyelde koy karşıma haddini bildireyim.![]()
yok kalsın sıla benim gibi ağır ab birini haketmiyorhahahahah tamam ilk haftanın ilk düellosunu seçtik ozaman siz ikinizi ilk haftaya alıcam hangi konuda tartışıcağınızı ise anlaşıp seçinn zamanınız boll ahh bu tartışma gerçekten hiç sönmez![]()
başka konu buluruz size cnm @denizz19 ve sen konuk olun konuyu buluruz ama sen korkuyorsan bilememyok kalsın sıla benim gibi ağır ab birini haketmiyor![]()
gelsin o kot kafa kafasını kırayım
Vışşş Sıla'nın kendisi AB'nin zirvesi bir de yakıştıramıyor dede beyin ruhu seni.yok kalsın sıla benim gibi ağır ab birini haketmiyor![]()