Kanal D Şeref Meselesi - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bölüm süper gidiyor.Son sahnede şoka uğradım.

Çok güzel bir bölüm. İlerleyen dakikalarda tempo baya artacak gibi. Şükrü Özyıldız ve Burcu Biricik çok iyiler bu bölümde. :)

Emir'e üzüldüm ya yazık. :( Sibel anlayacak hatasını ama iş işten geçmiş olacak. O yemekte olay çıkacak bence. :D

Kübra, Sibel ve Derya'ya karşı güzel konuştu ama Yiğit'ten hayatının darbesini yiyecek maalesef. :(

Şu Yasemin Allen'nin oynadığı karakteri gercekten cok tehlikeli !

Son düzenleme:
Bölüm gerçekten süper gidiyor.Reytingler artacaktır.Umarım Total'de ilk ona gireriz.

Bu bölümü soluksuz izliyorum zamanın nasıl geçtiğini anlamadım açıkçası. :D

Ender vuruldu neyse ki çelik yelek giymişti. Yiğit'leri Nihat'ın adamları kurtardı herhalde.

Yazık Derya'ya ya ne rezil bir üvey babası var öyle Yiğit ve Emir az bile dövdüler.

Sibel'den git gide nefret ediyorum, Emir daha iyilerine layık.

Bu bölümü soluksuz izliyorum zamanın nasıl geçtiğini anlamadım açıkçası. :D

Ender vuruldu neyse ki çelik yelek giymişti. Yiğit'leri Nihat'ın adamları kurtardı herhalde.

Yazık Derya'ya ya ne rezil bir üvey babası var öyle Yiğit ve Emir az bile dövdüler.

Sibel'den git gide nefret ediyorum, Emir daha iyilerine layık.
Emir-Derya olacak gibi ya.Öyle hissediyorum.İkisi de aşık oldu ama karşı taraf aşık olmadı.Ne kadar benziyorlar.

Emir-Derya olacak gibi ya.Öyle hissediyorum.İkisi de aşık oldu ama karşı taraf aşık olmadı.Ne kadar benziyorlar.
Ben de yakıştırdım ikisini aslında, güzel bir ikili olurlar. :D

Zaten Yiğit ve Sibel olacak ilerde orası kesin. Bu arada bence reklamdan sonra Mete Derya'yı görüp aşık olacak içime öyle doğdu. :D

Ben de yakıştırdım ikisini aslında, güzel bir ikili olurlar. :D

Zaten Yiğit ve Sibel olacak ilerde orası kesin. Bu arada bence reklamdan sonra Mete Derya'yı görüp aşık olacak içime öyle doğdu. :D
Bu bölüm aşırı heyecanlıydı.İnşallah reytingler de artar ya.

Süper bir bölümdü.Mete Derya'ya aşık ama bence Derya Emir'e aşık oluyor.Geçen bölüm Derya çok fazla yoktu ama bence bu bölümün bombası Derya'ydı.İnşallah reytinglerimiz artar ve her bölüm böyle heyecanlı olur.

Kim kime aşık iyice kafam allak bullak olsa da güzel bir bölüm olmuş 4.bölüm. Yiğit, Kübra'ya yapacağını yapacak. Hikâye iyi gidiyor ama yavaş ilerliyor gibi biraz tempo katılmalı bölümlere. Totali kazanmak için hamleler yapsınlar. :A

Fragman gerçekten de bomba olmuş, bu bölüm de çok iyi olacak ama dizi bitecek maalesef yakında. Hayat Yolunda'yı totali düşük diye bitiren Kanal D Şeref Meselesi'ne de acımayacaktır.

Oha lan fragman yıkılıyor artık bununla da yükselmezse daha şansı yok. :A Uçurum sahnesi var total fırlar bu hafta. @Bully 5,50 alıyor dizi neden bitsin. Ayrıca Hayat Yolunda 5'in altına düştü ikisi aynı değil. :A

Oha lan fragman yıkılıyor artık bununla da yükselmezse daha şansı yok. :A Uçurum sahnesi var total fırlar bu hafta. @Bully 5,50 alıyor dizi neden bitsin. Ayrıca Hayat Yolunda 5'in altına düştü ikisi aynı değil. :A
Totalde 3 alıyor Hayat Yolunda ile aynı. Ab oranlarına da pek güvenme derim ab izleyicisi dizisini hemen terk edebiliyor. Hayat Yolunda da 5.50 almıştı geçen hafta 4'e düştü. :)

Şeref Meselesi umarım Hayat Yolunda'nın kaderini yaşamaz ama Survivor'dan kötü etkilenecek büyük ihtimal. :)

Kanal D beni karamsarlığa itti napayım yani :F

Totalde 3 alıyor Hayat Yolunda ile aynı. Ab oranlarına da pek güvenme derim ab izleyicisi dizisini hemen terk edebiliyor. Hayat Yolunda da 5.50 almıştı geçen hafta 4'e düştü. :)

Şeref Meselesi umarım Hayat Yolunda'nın kaderini yaşamaz ama Survivor'dan kötü etkilenecek büyük ihtimal. :)

Kanal D beni karamsarlığa itti napayım yani :F
Hayat Yolunda elinde seyirci tutamıyorsa Kanal D ne yapsın Şeref Meselesi, Çarşamba'ya geçmeli. :D

Hayat Yolunda elinde seyirci tutamıyorsa Kanal D ne yapsın Şeref Meselesi, Çarşamba'ya geçmeli. :D
Şeref Meselesi de tutamayabilir seyirciyi dikkat etmeli kendine. :)

Çarşamba'ya Poyraz gelecek gerçi Çarşamba da kolay değil artık Diriliş ve O Ses var artık. :D