Yasemin AllenŞu Yasemin Ergene 'nin oynadığı karakteri gercekten cok tehlikeli !
Emir-Derya olacak gibi ya.Öyle hissediyorum.İkisi de aşık oldu ama karşı taraf aşık olmadı.Ne kadar benziyorlar.Bu bölümü soluksuz izliyorum zamanın nasıl geçtiğini anlamadım açıkçası.
Ender vuruldu neyse ki çelik yelek giymişti. Yiğit'leri Nihat'ın adamları kurtardı herhalde.
Yazık Derya'ya ya ne rezil bir üvey babası var öyle Yiğit ve Emir az bile dövdüler.
Sibel'den git gide nefret ediyorum, Emir daha iyilerine layık.
Ben de yakıştırdım ikisini aslında, güzel bir ikili olurlar.Emir-Derya olacak gibi ya.Öyle hissediyorum.İkisi de aşık oldu ama karşı taraf aşık olmadı.Ne kadar benziyorlar.
Bu bölüm aşırı heyecanlıydı.İnşallah reytingler de artar ya.Ben de yakıştırdım ikisini aslında, güzel bir ikili olurlar.
Zaten Yiğit ve Sibel olacak ilerde orası kesin. Bu arada bence reklamdan sonra Mete Derya'yı görüp aşık olacak içime öyle doğdu.![]()
Umarım. Ab ve abc1'de 6 reytingi zorlamamız lazım.Bu bölüm aşırı heyecanlıydı.İnşallah reytingler de artar ya.
Totalde 3 alıyor Hayat Yolunda ile aynı. Ab oranlarına da pek güvenme derim ab izleyicisi dizisini hemen terk edebiliyor. Hayat Yolunda da 5.50 almıştı geçen hafta 4'e düştü.Oha lan fragman yıkılıyor artık bununla da yükselmezse daha şansı yok.Uçurum sahnesi var total fırlar bu hafta. @Bully 5,50 alıyor dizi neden bitsin. Ayrıca Hayat Yolunda 5'in altına düştü ikisi aynı değil.
![]()
Hayat Yolunda elinde seyirci tutamıyorsa Kanal D ne yapsın Şeref Meselesi, Çarşamba'ya geçmeli.Totalde 3 alıyor Hayat Yolunda ile aynı. Ab oranlarına da pek güvenme derim ab izleyicisi dizisini hemen terk edebiliyor. Hayat Yolunda da 5.50 almıştı geçen hafta 4'e düştü.
Şeref Meselesi umarım Hayat Yolunda'nın kaderini yaşamaz ama Survivor'dan kötü etkilenecek büyük ihtimal.
Kanal D beni karamsarlığa itti napayım yani![]()
Şeref Meselesi de tutamayabilir seyirciyi dikkat etmeli kendine.Hayat Yolunda elinde seyirci tutamıyorsa Kanal D ne yapsın Şeref Meselesi, Çarşamba'ya geçmeli.![]()
Şeref Meselesi için en uygun gün en başta Pazartesi idi ama olmadı işte.Şeref Meselesi de tutamayabilir seyirciyi dikkat etmeli kendine.
Çarşamba'ya Poyraz gelecek gerçi Çarşamba da kolay değil artık Diriliş ve O Ses var artık.![]()