Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Büyük Operasyona Hazır Olacakmışız Nasıl Olacaksak Şu Tipe Bakın Hele :( (Bence Tipi Aynı Fatmaya Benzemiş Yakışmız Akife :))

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1418756375979.jpg
    uploadfromtaptalk1418756375979.jpg
    110.1 KB · Hit: 6
aga birde adamın tipine falan laf atmayın ya beğenmiyorsanız oyunculuğunu karekteri tartışın

aga birde adamın tipine falan laf atmayın ya beğenmiyorsanız oyunculuğunu karekteri tartışın
Benim öyle dediğime bakma aga içimde bir sevgi oluştu bu tipiyle karakter olarakta haddini bilse Erhana abi dese ben severim bu adami ama çok saçma bir karakter. Aklima bir senaryo geldi Polatin yaninda Erhana Erhan dese Polat saygili ol Akif abin o senin ! dese ne güzel olurdu be :D

Benim öyle dediğime bakma aga içimde bir sevgi oluştu bu tipiyle karakter olarakta haddini bilse Erhana abi dese ben severim bu adami ama çok saçma bir karakter. Aklima bir senaryo geldi Polatin yaninda Erhana Erhan dese Polat saygili ol Akif abin o senin ! dese ne güzel olurdu be :D
dediğin gibi aslında iyi olur yani aga 🙂 241 aksiyonlu geçecek anlaşıldı

B5AE0KECMAAUyyS.jpg

B5AE0J5CcAA5GEf.jpg

dediğin gibi aslında iyi olur yani aga 🙂 241 aksiyonlu geçecek anlaşıldı
aga geçmesi çok doğal çünkü haftaya yine ara vericek

@34rcp44 usta bu bolumfe sahalarda.mi yoksa hala ininde ni.pinekliyor:)))) ne dersin
abi sana şunu söylim sadece son yarım saat biraz daha aktif olucak ondan hariç dediğin gibi yerinde pineklicek o operasyon sahneside cahit ve safiyeyi kurtarma sırasında yaşanıcak buda benden tüyo :D

aga geçmesi çok doğal çünkü haftaya yine ara vericek

abi sana şunu söylim sadece son yarım saat biraz daha aktif olucak ondan hariç dediğin gibi yerinde pineklicek o operasyon sahneside cahit ve safiyeyi kurtarma sırasında yaşanıcak buda benden tüyo :D
Paramparca dixisi tns deneklerini paramparca etti demek.ki iyi bolum yspildi mi bu reytingler alinabiliyormus oyle deil.mi recep kardes:)

evet aynen öyle abi biz akifi birazdaha ön plana koyalım bizde diziyi ve olmayan reytinglerimizi paramparça edicez az kaldı
Ya neye dayanamiyor ve kiziyorum biliyor musun recep kardes bizim gibi capsizlar bu gidisati ve akif olayini goruyor bu adamlar neden goremiyorlar anlamis deilim

Ya neye dayanamiyor ve kiziyorum biliyor musun recep kardes bizim gibi capsizlar bu gidisati ve akif olayini goruyor bu adamlar neden goremiyorlar anlamis deilim
ya abi bişey söylimi abi onlarda görüyolar ama bilerek bişey yapmıyolar biz koyunuz onların gözünde nasıl olsa izlemeye mahkumlar diyip ve paralarınıda tıkır tıkır aldıkları sürece burda sarı çizmeli mehmet ağanın ne düşünüp düşünmediği önemli değil onların gözünde

Bence bu kaza olayı tüm sezonu etkileyecektir.. Necati Şaşmaz baştaki gibi aktif olacağını düşünmüyorum.. kazayı geçtim, Cahitler olduğu sürece bizimkilere sıra gelmez.. gelse bile, Cahit'li aksiyon sahnesi ne kadar keyif verir onu da bilemem. Bu karakterler üzerinde senaryo yoğunlaşmaya devam ederse, durum kötüye gider.

Tapatalk 2

Son düzenleme:
10858432_661906710596548_649095633308586368_n.jpg
10372349_661906757263210_1416016434734320254_n.jpg
10849762_661906777263208_4251723432951790263_n.jpg

Bence bu kaza olayı tüm sezonu etkileyecektir.. Necati Şaşmaz baştaki gibi aktif olacağını düşünmüyorum.. kazayı geçtim, Akifler olduğu sürece bizimkilere sıra gelmez.. gelse bile, Akif'li aksiyon sahnesi ne kadar keyif verir onu da bilemem. Bu karakterler üzerinde senaryo yoğunlaşmaya devam ederse, durum kötüye gider.

Tapatalk 2
aynen öyle kardeş olan bütün sezona olcak diye korkuyorum

Biliyorsunuz son bölümde Ömer Babanın sır katibi olduğu ortaya çıkmıştı.Vasiyetinde sır katiplerinin bağlı olduğu 52 ocaklı ekiplerin liderliği teklif edilmiş,sembollerininde yıldız olduğunu görmüştük.süha tarıkın kalemini aldığı kutunun üzerinde 8 köşeli yıldızlı sembolü görüyoruz.bu yıldız bazı zamanlar eski bölümlerde de karşımıza çıkmıştı.

işte süha tarıkın kalem kutusundaki sembol 8 köşeli yıldız..

Polat'ın Ömer babanın evindeki odası yani Ali'nin odası yastıktaki yıldız sembolü.8 köşeli yıldız..

Yoksa Polat suriyede kaybolduğunda ona yardım eden bu ekipmiydi. KV bölüm 87 Ya Ali nerede kaldın? Polat şaşırır..O evin kapısında yine 8 köşeli yıldız sembolü var.

Bana çok ilginç geldi arkadaşlar..Özellikle bu yıldız sembolünü gözümüze soka soka gösterdiler ne olduğunu anlamadık..Yıllar sonra ortaya çıktı.Parçaları birleştirdikçe gerçekten şoke oldum..

Peki nedir bu 8 köşeli yıldızın anlamı?

DEVAMI ÇEŞİTLİ KAYNAKLARDAN ALINTIDIR..

Cumhurbaşkanlığı forsundaki iç içe geçmiş büyük ve küçük sekiz köşeli yıldızlar
Selçuklu kültür ve sanatının temel figürlerinden biri olan sekiz köşeli yıldızın Ortadoğu’da bulunan eski medeniyetlerde ve İslam dünyasında yaygın olarak kullanıldığı, sayı biliminde 8’in cenneti anlatan bir sembol olduğu belirtilmektedir.
Ayrıca dini kaynaklarda İslamiyet’in 8 esasa dayalı olduğu, bunlara “sekiz cennet kapısı” dendiği, sekiz köşeli yıldızın da sekiz cenneti simgelediği anlatılmaktadır.
Sekiz ilke “Merhamet ve şefkat, sabretmek, doğruluk, sır tutmak, sadakat, fakirliğini ve acizliğini bilmek, cömertlik, Rabbine şükretmek” olarak sıralanırken Sekiz cennet de şöyle isimlendiriliyor:
1. Dâri-celal
2. Dâri-karar
3. Dâri-selam
4. Cennetül huld
5. Cennetül mevâ
6. Cennetül adn
7. Cennetül firdevs
8. Cennetü naim.

Üç hilalli yeşil İslam sancağını 3.Selim tek hilalle indirgemiş ve yanına sekiz köşeli zafer anlamına gelen yıldızı al sancağa nakşettirmiştir. Sultan Abdülmecit zamanında Abdülmecit han 8 köşeli yıldızın hem madalyada hem de sancağımızda kullanılmasını yadırgamış ve insanı simgeleyen 5 köşeli yıldızı bayrağa nakşettirmiştir.
Bir rivayete göre II. Abdulhamid Han tarafından İngiltere’de kurdurulan futbolunu takımı
Sekizgenin ve diğer Selçuklu motiflerinin kullanıldığı yerlerden bazıları:
Tokat Ulu Cami
Bursa Ulu Camii
Karatay-Sultan Kılıçaslan Sarayı (Alâeddin Keykubat Köşkü)
Beyşehir-Kubadabad Sarayı
Kırk Kızlar Türbesi
Selçuklu Hamamı
Sentimur Türbesi
Ali Paşa Camii
Sefer Paşa Mescit ve Türbesi
Eyüp Sultan Camii
Van-Galip Paşa Kümbeti
Sultan Sencer Türbesi
Niğde- Alâaddin Camii

BUNLARDAN BAŞKA SELAHADDİN EYYUBİ’NİN TÜRBESİNİN KAPISINDA VE CUMHURBAŞKANLIĞIMIZIN FORSUNDA DA SEKİZ KÖŞELİ YILDIZ BULUNMAKTADIR.

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1418772493594.png
    uploadfromtaptalk1418772493594.png
    164.9 KB · Hit: 6
  • uploadfromtaptalk1418772501639.png
    uploadfromtaptalk1418772501639.png
    287.6 KB · Hit: 8
  • uploadfromtaptalk1418772515163.png
    uploadfromtaptalk1418772515163.png
    900.8 KB · Hit: 8
  • uploadfromtaptalk1418772539442.png
    uploadfromtaptalk1418772539442.png