Polat Şaşmaz
Favori Üye
yenimi bu aga nerden buldunBüyük Operasyona Hazır Olacakmışız Nasıl Olacaksak Şu Tipe Bakın Hele(Bence Tipi Aynı Fatmaya Benzemiş Yakışmız Akife
)
Yalniz operasyon 241 deyenimi bu aga nerden buldun
Benim öyle dediğime bakma aga içimde bir sevgi oluştu bu tipiyle karakter olarakta haddini bilse Erhana abi dese ben severim bu adami ama çok saçma bir karakter. Aklima bir senaryo geldi Polatin yaninda Erhana Erhan dese Polat saygili ol Akif abin o senin ! dese ne güzel olurdu beaga birde adamın tipine falan laf atmayın ya beğenmiyorsanız oyunculuğunu karekteri tartışın
dediğin gibi aslında iyi olur yani aga 🙂 241 aksiyonlu geçecek anlaşıldıBenim öyle dediğime bakma aga içimde bir sevgi oluştu bu tipiyle karakter olarakta haddini bilse Erhana abi dese ben severim bu adami ama çok saçma bir karakter. Aklima bir senaryo geldi Polatin yaninda Erhana Erhan dese Polat saygili ol Akif abin o senin ! dese ne güzel olurdu be![]()
aga geçmesi çok doğal çünkü haftaya yine ara vericekdediğin gibi aslında iyi olur yani aga 🙂 241 aksiyonlu geçecek anlaşıldı
abi sana şunu söylim sadece son yarım saat biraz daha aktif olucak ondan hariç dediğin gibi yerinde pineklicek o operasyon sahneside cahit ve safiyeyi kurtarma sırasında yaşanıcak buda benden tüyo@34rcp44 usta bu bolumfe sahalarda.mi yoksa hala ininde ni.pinekliyor))) ne dersin
Paramparca dixisi tns deneklerini paramparca etti demek.ki iyi bolum yspildi mi bu reytingler alinabiliyormus oyle deil.mi recep kardesaga geçmesi çok doğal çünkü haftaya yine ara vericek
abi sana şunu söylim sadece son yarım saat biraz daha aktif olucak ondan hariç dediğin gibi yerinde pineklicek o operasyon sahneside cahit ve safiyeyi kurtarma sırasında yaşanıcak buda benden tüyo![]()
Paramparca dixisi tns deneklerini paramparca etti demek.ki iyi bolum yspildi mi bu reytingler alinabiliyormus oyle deil.mi recep kardes![]()
Ya neye dayanamiyor ve kiziyorum biliyor musun recep kardes bizim gibi capsizlar bu gidisati ve akif olayini goruyor bu adamlar neden goremiyorlar anlamis deilimevet aynen öyle abi biz akifi birazdaha ön plana koyalım bizde diziyi ve olmayan reytinglerimizi paramparça edicez az kaldı
ya abi bişey söylimi abi onlarda görüyolar ama bilerek bişey yapmıyolar biz koyunuz onların gözünde nasıl olsa izlemeye mahkumlar diyip ve paralarınıda tıkır tıkır aldıkları sürece burda sarı çizmeli mehmet ağanın ne düşünüp düşünmediği önemli değil onların gözündeYa neye dayanamiyor ve kiziyorum biliyor musun recep kardes bizim gibi capsizlar bu gidisati ve akif olayini goruyor bu adamlar neden goremiyorlar anlamis deilim
aynen öyle kardeş olan bütün sezona olcak diye korkuyorumBence bu kaza olayı tüm sezonu etkileyecektir.. Necati Şaşmaz baştaki gibi aktif olacağını düşünmüyorum.. kazayı geçtim, Akifler olduğu sürece bizimkilere sıra gelmez.. gelse bile, Akif'li aksiyon sahnesi ne kadar keyif verir onu da bilemem. Bu karakterler üzerinde senaryo yoğunlaşmaya devam ederse, durum kötüye gider.
Tapatalk 2
yok böyle bi karizma Allah nazardan saklasın
ya abi paramparçayı kim izler daha çok kadınlar deneklerde ki sorun da ortadaParamparca dixisi tns deneklerini paramparca etti demek.ki iyi bolum yspildi mi bu reytingler alinabiliyormus oyle deil.mi recep kardes![]()