Kurtlar Vadisi Pusu 240.Bölüm Fragmanı

Evet.. bende bu sezon için Akif karakterinden çok umutluydum.. karakter bu sezon yerine oturur dedim ama dahada kötü bir hal aldı.. Polat ve Erhan herkezden bir adım önde gelir.. fakat şuan Akif, Pusat, Cahit birer başrol olup kendi yollarında ilerliyorlar. Yılların Erhan'ı KGT bekçisi olmuş.. Polat Alemdar ise ortada yok..

Tapatalk 2
bilerek resmen adamdan soğumamızı istiyolar sanki aga yılların adamlarına ismiyle hitap ediyo bu milleti daha çok huzursuz ediyo ama biz nedersek diyelim torpil herşeyin üstünde malesef olan bizim burda zaman kaybettiğimize oluyo.

memati öldükten sonra yokluğunu fazla hissetmedim ama abdülhey de hissediyorum abdülhey efsanesini kimse yamana atamaz atanda vadici falan değildir
kenan çoban a istediğinizi söyleyin ama abdül bir vadi efsanesidir

memati öldükten sonra yokluğunu fazla hissetmedim ama abdülhey de hissediyorum abdülhey efsanesini kimse yamana atamaz atanda vadici falan değildir
kenan çoban a istediğinizi söyleyin ama abdül bir vadi efsanesidir
aga zaten vadideki hiç bir karaktere kimse laf edemez ama tabi kişilkler konusunda aynı şeyi söylememiz mümkün değil.

aga zaten vadideki hiç bir karaktere kimse laf edemez ama tabi kişilkler konusunda aynı şeyi söylememiz mümkün değil.
kesinlikle aga beni necati şaşmaz dışındaki hiçbirinin gerçek karakteri ilgilendirmiyor necati abi hem dizide hem gerçek hayatta bir örnektir o ayrı

10013503_826856980704962_8312136998764421681_n.jpg

Bir Vadici olarak Akif'in şu planda durmasını tasvip etmiyorum. Erhan kıyıda köşede kalmış, Zülfikar Ağa desen o görünmüyor bile. Ne var yani arkadaş şu Akif sevdasında ben anlamıyorum ki? Bu sezon eriyen reytinglerin büyük çoğunluğunun da bu Akif bebesinin ön planda kalmasından dolayı olduğunu düşünüyorum.

Erhan Ufak mı geri planda durmak istiyor yoksa sahne mi yazmıyorlar bilmiyorum ama ben ustaya Cahit-Erhan-Pusat üçlüsünü yakıştırıyorum.

@legolas9900 aga nerelerdesin yav vadi konularında hasret kaldık sana :(
Vakit bulunca girerim aga :)

Fragmani pek begenmedim bu bölümün konusu pek belli olmuyor. Yeni Bölümün güzel olmasini umuyorum :)

fragmandan ne bekleniyor anlamadım süper fragman işte beğenmedim beğenmedim falan filan demekle olmaz biraz olumlu beyler herşeye negatif yorum yapmakla olmaz maskeli sana diyorum :D ne olursa olsun beğenmedim demeye hazırlamışsın kendini bunu bi tarz olarak görüyosun yanlış

akifi eleştirdik tamam da nerde ön plana çıkmış fragmanda 2 saniye gözüküyor ezberleri bozun arkadaşlar :D

fragmandan ne bekleniyor anlamadım süper fragman işte beğenmedim beğenmedim falan filan demekle olmaz biraz olumlu beyler herşeye negatif yorum yapmakla olmaz maskeli sana diyorum :D ne olursa olsun beğenmedim demeye hazırlamışsın kendini bunu bi tarz olarak görüyosun yanlış

akifi eleştirdik tamam da nerde ön plana çıkmış fragmanda 2 saniye gözüküyor ezberleri bozun arkadaşlar :D
valla haklsın aga 🙂

İlk sen eleştirmeye başladın Allah'tan kork her severinde vurun bakalım Akif'e. Fragmanı bende beğendim de TNS beğenmiyor.

aga ben fragmana övgüler dizdim daha ne yapayım akife ise tabi ki laf söylenmesi gereken yerde söyleriz orası ayrı
tns yi de dize getiririz illa ki hayırlısı olsun @sürgünüm

bugün gördük işte paramparça nerdeyse 10 reyting aldı
nasıul aldı kadınların izlemesiyle erkekler paramparça falan filan izlemez geçin bunları istisnalar dışında işte sistem çok açık
vadinin bu ssitemde bile zirvede olması aslında dehşet bişey ama oranlar bize göre değil
hee perşembe alacağımız oranları söylim;
total; 7.68
ab; 5.64
abc1; 7.36

tüm gruplarda geçilebiliriz

bugün gördük işte paramparça nerdeyse 10 reyting aldı
nasıul aldı kadınların izlemesiyle erkekler paramparça falan filan izlemez geçin bunları istisnalar dışında işte sistem çok açık
vadinin bu ssitemde bile zirvede olması aslında dehşet bişey ama oranlar bize göre değil
hee perşembe alacağımız oranları söylim;
total; 7.68
ab; 5.64
abc1; 7.36

tüm gruplarda geçilebiliriz
ilave olarak şu paralelciler bizede vurdu aga paralele giydirdiğimizden beri hiç yükselemedik işin bu boyutuda var

akif cahit şu bu hikaye aslında o bölümden önce neler gördük biz hatırla aga akif bildiğin polat alemdar dı öyle olduğu bölümler vardır 15 alıyorduk tamam akif gereksiz olmaz olamaz yine ama sorun akif falan değil sorun daha ötede
bir de diğer şanssızlık kanal d
kanalın dizileri herşeyi berbat gidiyor stara foxa veya show a bak bi de
bizde ki şans bu kadar olur kanal batar vadi gelince halbuki geçen sene kanal d olsak belki 17-18 leri bile görürdük

herkese iyi akşamlar benim biraz işim var yarın görüşmek üzere Allah nasip ederse