Diğer Beyaz Futbol - Program Yorumları

Adnan Polat borçları indirmiş olabilir ama kötü bir başkandı.Kendisi yayında borcu azaltmak için kötü oyuncu aldıklarını söyledi ama Stancu'ya verilen 5 milyon € dün gibi aklımda.Keşke daha iyi bir yapılanmaya gidebilselerdi ve takımda bir istikrar yakalayabilseydi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bu reklamdan itibaren program kopmaya başlayacaktır bugün adnan polat ın telefon bağlantısı sebebiyle eğlenceli anlar 30 dk gecikti ama adnan polat ta güzel konuştu
inan kıraç ve yapılanması Galatasarayımızı mahvediyor malesef

ahmet çakar da acayip komplocu fazla abartıyor bence caner olayını :D

bu reklamdan itibaren program kopmaya başlayacaktır bugün adnan polat ın telefon bağlantısı sebebiyle eğlenceli anlar 30 dk gecikti ama adnan polat ta güzel konuştu
inan kıraç ve yapılanması Galatasarayımızı mahvediyor malesef

ahmet çakar da acayip komplocu fazla abartıyor bence caner olayını :D
Bugün program mi kötü ben mi odaklanamadim programa

Ahmet Çakar bu sene Beşiktaş'ın sürekli İngiliz takımlarıyla eşleşmesinin sebebi bir İngiliz şirketi olan Vodafone sponsoru dedi. Mantıklı. :)

son 1 saat inanılmaz güzeldi ya gülmekten karnıma ağrılar giriyor ulan böyle bi kadro olamaz her biri ayrı ayrı efsane müthiş ötesi program :D

her gün olsa sabaha kadar izlemeyen namerttir :D son 1 saat arşivliktir müthiş müthiş

Caner Erkin olayı yüzünden bizimkiler biraz geç açıldı ama Ahmet Çakar'ın yorumları Caner konusunda güldürdü yine. :D

@takas'ın dediği gibi son 1 saat efsaneydi motor olayı,pelikan olayı. :D Ahmet hoca bi ara pelikanlar ürerken çıkan ses dedi sonra sustu. :D Vineler geliyor.

bugün ertem de on numaraydı o da güldürdü baya
önceden abdülkerim i fanatik fenerli olması ve feneri kollamasından dolayı sevmezdim ama ona karşı da baya sempatim oluştu delikanlı has bi adammış seviyorum artık :D

Caner Erkin olayı yüzünden bizimkiler biraz geç açıldı ama Ahmet Çakar'ın yorumları Caner konusunda güldürdü yine. :D

@takas'ın dediği gibi son 1 saat efsaneydi motor olayı,pelikan olayı. :D Ahmet hoca bi ara pelikanlar ürerken çıkan ses dedi sonra sustu. :D Vineler geliyor.
aynen bugün geç açıldılar :D adnan polat caner falan derken o kısımlar sıradan geçti son 1 saat kayışı kopardılar yine :D rok un esnemeleri ve tepkiler de müthiş
sinan engin; ahmet ver müzüğü :kiki:

yalnız ahmet hoca rok a çok fena laf koydu motor olayından sonra :D

ertemi konuşturmayışları da süper herşeyiyle süper program :D

Nasil son 1 saat efsaneydi bölüm tamamiyle vasatti arada guldugum oldu evet ama güzel değildi ilk defa bir bolümü begenmedim. Ya da sorun benden kaynakli olabilir. Dün enerjiyi kökledik bugüne enerji kalmadı

Nasil son 1 saat efsaneydi bölüm tamamiyle vasatti arada guldugum oldu evet ama güzel değildi ilk defa bir bolümü begenmedim. Ya da sorun benden kaynakli olabilir. Dün enerjiyi kökledik bugüne enerji kalmadı
sorun sende aga NET :D

o değilde sinan engin in haberi olmadan program yapmış ertem adamın haberi yok yav bu adamlar gerçek hayatta da komedi bunların arasında olmayı çok isterdim ya :D

bugün ertem de on numaraydı o da güldürdü baya
önceden abdülkerim i fanatik fenerli olması ve feneri kollamasından dolayı sevmezdim ama ona karşı da baya sempatim oluştu delikanlı has bi adammış seviyorum artık :D

aynen bugün geç açıldılar :D adnan polat caner falan derken o kısımlar sıradan geçti son 1 saat kayışı kopardılar yine :D rok un esnemeleri ve tepkiler de müthiş
sinan engin; ahmet ver müzüğü :kiki:

yalnız ahmet hoca rok a çok fena laf koydu motor olayından sonra :D

ertemi konuşturmayışları da süper herşeyiyle süper program :D
Önceki yıllarda Ercan Saatçi ve Ümüt Ozat vardı Fenerbahçeli yorumcular ama ben onları fazla sevmezdim. Abdulkerim Durmaz'ı Habertürk'ten beri bende çok tutuyorum herşeyden önce centilmen kişiliğe sahip biri. Bilhassa Rasim trolüne laf sokması hoşuma gidiyor. :)

Önceki yıllarda Ercan Saatçi ve Ümüt Ozat vardı Fenerbahçeli yorumcular ama ben onları fazla sevmezdim. Abdulkerim Durmaz'ı Habertürk'ten beri bende çok tutuyorum herşeyden önce centilmen kişiliğe sahip biri. Bilhassa Rasim trolüne laf sokması hoşuma gidiyor. :)
aga ercan mercan bilmem ben bu program ertem şener den sonra adam olmuştur göktuğ zamanlarında arada nadiren bakardım rezaletti
şimdi herşeyiyle tam oturmuş kadrosu müthiş abdülkerim centilmen falan değil be aga neyi centilmen adam bizim gibi fanatik ve bunu gösteriyor ama ben delikanlı ve adam olmasını seviyorum

Forum İstatistikleri

Konular
173,359
Üyeler
8,487
Son Üye
riksU