Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

31NGrM.jpg
RbXzmR.jpg
k1Ad4D.jpg
pmjJya.jpg

ustam benim ustam sakalları kesmiş müthiş karizma her haliyle

@34rcp44 aga tüyo falan var mı ya vadisizlikten ölecez :D

Dun bugun buralar baya baya durgun:) @-KADİR- in eksikligi hissediliyor
kesinlikle abi 1 sen 2 kadir siz olmasanız bu konu gitmez bu konuyu buralara getiren sizlersiniz Allah razı olsun :D
bir diğer faktörde artık konuşulacak her şeyi fazlasıyla konuştuk vadiyle alakalı artık fragmanı bekliyoruz fragman bi çıksın yine coşar İnşallah :D

şimdi @Maskeli Fedai beni niye saymıyon bizde konuya katkı sağlıyoruz diye bilir :A
@china_shangai :D

kesinlikle abi 1 sen 2 kadir siz olmasanız bu konu gitmez bu konuyu buralara getiren sizlersiniz Allah razı olsun :D
bir diğer faktörde artık konuşulacak her şeyi fazlasıyla konuştuk vadiyle alakalı artık fragmanı bekliyoruz fragman bi çıksın yine coşar İnşallah :D

şimdi @Maskeli Fedai beni niye saymıyon bizde konuya katkı sağlıyoruz diye bilir :A
Peki ya ben ? (b)

Konuya onu demek için girmiştim sen söylemişsin :T:

Herkesin emegi var konunun bu sayfalara gelmesinde @Maskeli Fedai nin bu sene mazereti var universiteli olmak icin cabaliyor allah yardimcisi olsun onun gelecegi herseyden ustundedir :)oyle bir kelam edecegini zannetmiyorum .fragman ciksada ortalik coşsa -:) gerci forumda baya bir rahatsizlik veriyormusuz baksana icilerindeki elem kederlerini kusuyorlar sanki onlara giren cikan varmis gibi:))))) cikani bilmemde giren varmis ki cigliklari buralara kadar geliyor:)))))