Kurtlar Vadisi Terör de sadece terör konsepti analtılacaktı tüm kirli pazarlıklar ortaya dökülecekti pusuda da işlediler ama o kadar değil.olsun aga pusu da da az çok bilgilendirdiler
benim haberim vardı aga ama söylemeye gerek duymadım.Arkadaşlar Dün Necati Şaşmaz abimizin evliliğinin 2. yil donumuymus haberimiz yok @takas @34rcp44 @-KADİR- @china_shangai @Maskeli Fedai
@sürgünüm
yok aga bişey olursa ilk burdaustam benim ustam sakalları kesmiş müthiş karizma her haliyle
@34rcp44 aga tüyo falan var mı ya vadisizlikten ölecez![]()
Söyleseydin keske agabenim haberim vardı aga ama söylemeye gerek duymadım.
yok aga bişey olursa ilk burda![]()
3.cü yıla artık inşallah agaSöyleseydin keske aga
kesinlikle abi 1 sen 2 kadir siz olmasanız bu konu gitmez bu konuyu buralara getiren sizlersiniz Allah razı olsunDun bugun buralar baya baya durgun@-KADİR- in eksikligi hissediliyor
Peki ya ben ?kesinlikle abi 1 sen 2 kadir siz olmasanız bu konu gitmez bu konuyu buralara getiren sizlersiniz Allah razı olsun
bir diğer faktörde artık konuşulacak her şeyi fazlasıyla konuştuk vadiyle alakalı artık fragmanı bekliyoruz fragman bi çıksın yine coşar İnşallah
şimdi @Maskeli Fedai beni niye saymıyon bizde konuya katkı sağlıyoruz diye bilir
@china_shangai![]()
tabi ki sende varsın aga sende çok önemli katkı veriyosunPeki ya ben ?![]()
Sacmalamalarimla değil mi ?tabi ki sende varsın aga sende çok önemli katkı veriyosun![]()
Konuya onu demek için girmiştim sen söylemişsinkesinlikle abi 1 sen 2 kadir siz olmasanız bu konu gitmez bu konuyu buralara getiren sizlersiniz Allah razı olsun
bir diğer faktörde artık konuşulacak her şeyi fazlasıyla konuştuk vadiyle alakalı artık fragmanı bekliyoruz fragman bi çıksın yine coşar İnşallah
şimdi @Maskeli Fedai beni niye saymıyon bizde konuya katkı sağlıyoruz diye bilir
@china_shangai![]()
yok agam ne alakası varSacmalamalarimla değil mi ?![]()
Herkesin emegi var konunun bu sayfalara gelmesinde @Maskeli Fedai nin bu sene mazereti var universiteli olmak icin cabaliyor allah yardimcisi olsun onun gelecegi herseyden ustundedirkesinlikle abi 1 sen 2 kadir siz olmasanız bu konu gitmez bu konuyu buralara getiren sizlersiniz Allah razı olsun
@china_shangai![]()