En son 40. bölümü izlemiştim. Cumartesi günü canım sıkıldı, bir başladım 41. bölümden, bütün bölümleri iki günde bitirdim. Son bölümü yarım saat kadar önce bitirdim. Daha öncede böyle geri dönüşler yapmıştım, dizi uzun süresine rağmen hiç sıkmıyor.
Kel Sait öldü, Fatih ekipten ayrıldı, Ustura Faysal öldü, Ertan'la Serhat karşılaştı ve iyice derinleşti. Tülay kendini aştı ve aşmaya da devam ediyor. Serhat ile Merve evlendi. Serhat, Dadaylı ve Doktor, her bölüm kırdı geçirdi. İşin içinde mizahta vardı. Türlü türlü şeyler oldu. Her bölüm hareketliydi ve hareketlilik durdurak bilmedi. Gelecek bölümler içinde hareketlilik sinyali aldım. Bölümler iyiydi. Çoğunu sosyal medyada görmüştüm ya da tahmin ediyordum.
Ertan'a ayrı bir parantez. Her geçen bölüm, özellikle de Tülay'lı sahneleri ile renk katıyor. Ses tonu olsun, jest ve mimikleri olsun, kuşkusuz dizinin en iyi kötü karakteri. Özellikle şu 48. bölümdeki dayak yeme sahnesi. Dayak ile stresi atıyor. Burak'lı sahneler de iyiydi. Fazlalık gibi duruyor ama arada kendini iyi gösterdi.