Polat Şaşmaz
Favori Üye
Niye ???[emoji35]seninle olacak kıza Allah yardım etsin![]()
Niye ???[emoji35]seninle olacak kıza Allah yardım etsin![]()
Tabi tabi bende yedim agaBende bisi diyim benimde yok sevgili mevgili basta evlenmicem dedik![]()
Biliyordum şaka yaptığını@Maskeli Fedai @takas @34rcp44 @Polat Şaşmaz @34rcp44 agalar sizde beni evlendirmeye amma hevesmişiniz ha ne evlenmesi agalar daha durun yav acık şaka yapayım dedim sizde hemen hazır mışsınız daha sorgulamadan kabul ettiniz![]()
çok üzüldüm aga ama bu yıl ki taktikleri bunun sonunu hazırlamış olabilir mesela bu yıla kadar yazeteye acayip girerdim fragman zamanları oldun başka zaman olsun şimdi abonelik sistemi gelince yazeteye hiç girmiyorum bile o yüzden malesef normal bi durum@takas aga sen ne diyon yazete nin kapanması meselsine
He ya olmamis mi ? neyse bende yedim dedin de benik sevgilim mi varmis ki ?Espri mi yaptın![]()
Kim seninle sevgili olur ki kıza 2 güde kafayı yedirtirsinHe ya olmamis mi ? neyse bende yedim dedin de benik sevgilim mi varmis ki ?
O foruma sahtedir diye girmezdim ben o zamanlar salak gibi tabii kucuktum bilmiyordumçok üzüldüm aga ama bu yıl ki taktikleri bunun sonunu hazırlamış olabilir mesela bu yıla kadar yazeteye acayip girerdim fragman zamanları oldun başka zaman olsun şimdi abonelik sistemi gelince yazeteye hiç girmiyorum bile o yüzden malesef normal bi durum
İnşallah resmi site eskisi gibi olur
kurtlar vadisi.com ve bu sitenin forumu efsanedir vadi bitince o resmi forum çökerdi be eskiden
Allah yardım etsin dedim kötü bişey mi dedimNiye ???[emoji35]
Kim seninle sevgili olur ki kıza 2 güde kafayı yedirtirsin![]()
ben üyeydim aga kapandı amaO foruma sahtedir diye girmezdim ben o zamanlar salak gibi tabii kucuktum bilmiyordum
sende üyemiydin aga forumaçok üzüldüm aga ama bu yıl ki taktikleri bunun sonunu hazırlamış olabilir mesela bu yıla kadar yazeteye acayip girerdim fragman zamanları oldun başka zaman olsun şimdi abonelik sistemi gelince yazeteye hiç girmiyorum bile o yüzden malesef normal bi durum
İnşallah resmi site eskisi gibi olur
kurtlar vadisi.com ve bu sitenin forumu efsanedir vadi bitince o resmi forum çökerdi be eskiden
Yok aga benim yazi yazmamda sikinti var konusmaya gel bak acayip guzel konusurum etrafimdakiler hep benden dahi olarak bahseder geçen kina gecesi vardi kadınlar demiş ne kadar akilli ne kadar temiz ne kadar iyi bir çocuk diye hatta düğünden önce teyzemlerin komsularinin tvlerini yapmistim kadin kizina istemeye kalkmis sağolsun teyzem onun sevgilisi var demis te kurtuldumKim seninle sevgili olur ki kıza 2 güde kafayı yedirtirsin![]()
Sende dahiysen ben neyim acaba çok merak ediyorumYok aga benim yazi yazmamda sikinti var konusmaya gel bak acayip guzel konusurum etrafimdakiler hep benden dahi olarak bahseder geçen kina gecesi vardi kadınlar demiş ne kadar akilli ne kadar temiz ne kadar iyi bir çocuk diye hatta düğünden önce teyzemlerin komsularinin tvlerini yapmistim kadin kizina istemeye kalkmis sağolsun teyzem onun sevgilisi var demis te kurtuldum![]()
Yani bana geri zekali kus beyinsiz mi diyon lanSende dahiysen ben neyim acaba çok merak ediyorum![]()
YokYani bana geri zekali kus beyinsiz mi diyon lan
hahahaYani bana geri zekali kus beyinsiz mi diyon lan
Salak mi demeye getirdin yoksa? Bu mesajin ne gibi bir aciklamasi olabilir
BilememSalak mi demeye getirdin yoksa? Bu mesajin ne gibi bir aciklamasi olabilir![]()
Adamin mesajinin tefsirini yapiyoz dur helehahahalan olm niye kendi kendine gelin güvey oluyon bütün hakaretleri saydın ne adamsın ya
![]()
Vay öle olsun kardes dedik kurt ciktiBilemem![]()
![]()