müthiş müthiş müthişaga aslında dün söylicektim araya bişeyler girdi kaynadı bugünde yazılanları görünce birden ilham geldi vallahi![]()
vay be kadir agam yengemiz nasıl biri gerçi sen seçtiğine göre kuşkusuz iyidir Allah mutlu etsin İnşallah
müthiş müthiş müthişaga aslında dün söylicektim araya bişeyler girdi kaynadı bugünde yazılanları görünce birden ilham geldi vallahi![]()
mematiyi hatırlatırım sana aga büyük konuşmaYok maalesef aga bizde golsüz beraberlik manita falan hiç yokbırak olmasında hiç uğraşamam aşkım maşkım işleriyle
![]()
vay aga adam 1 günde imam olmuyor ki kaç senedir eğitim alıyor dünyadan haberin yok senin uyu sen uyuOha sende mi imam olacan ula bugün bizim vadicilere ne oluyor lan biri evlenir diğeri imam olacak benim gibi İnsallah![]()
aslında ben bunuda bekliyodum@Maskeli Fedai @takas @34rcp44 @Polat Şaşmaz @34rcp44 agalar sizde beni evlendirmeye amma hevesmişiniz ha ne evlenmesi agalar daha durun yav acık şaka yapayım dedim sizde hemen hazır mışsınız daha sorgulamadan kabul ettiniz![]()
Heh bizde yedik [emoji12]@Maskeli Fedai @takas @34rcp44 @Polat Şaşmaz @34rcp44 agalar sizde beni evlendirmeye amma hevesmişiniz ha ne evlenmesi agalar daha durun yav acık şaka yapayım dedim sizde hemen hazır mışsınız daha sorgulamadan kabul ettiniz![]()
yav aga illa ki zamanı gelince uğraşacaksın bende öyleyim ama zamanı gelecek o zaman uğraşacaz mecburen unutma bunuYok maalesef aga bizde golsüz beraberlik manita falan hiç yokbırak olmasında hiç uğraşamam aşkım maşkım işleriyle
![]()
yav aga illa ki zamanı gelince uğraşacaksın bende öyleyim ama zamanı gelecek o zaman uğraşacaz mecburen unutma bunu![]()
aga sesin çıkmayınca hemen inandım@Maskeli Fedai @takas @34rcp44 @Polat Şaşmaz @34rcp44 agalar sizde beni evlendirmeye amma hevesmişiniz ha ne evlenmesi agalar daha durun yav acık şaka yapayım dedim sizde hemen hazır mışsınız daha sorgulamadan kabul ettiniz![]()
aga söylediklerimi geri alıyorumaslında ben bunuda bekliyodum![]()
sıkıntı değil aga ben zaten garanti bişey söylememiştim nişanmı var dedim siz adamı nikah masasına götürdünüzaga sesin çıkmayınca hemen inandım
bana böyle bi şaka yapılsa hemen atlarım yok öyle bişey diye sen ses çıkarmayınca inanma sürecine girdik
aga söylediklerimi geri alıyorum![]()
3 ay balayı yapardi ne var ?sıkıntı değil aga ben zaten garanti bişey söylememiştim nişanmı var dedim siz adamı nikah masasına götürdünüz![]()
aga bende şaka yaptım başta ama kadir ses çıkarmayınca gerçek sandım sonra ilk mesajım tamamen olayı abartmak ve şakaydısıkıntı değil aga ben zaten garanti bişey söylememiştim nişanmı var dedim siz adamı nikah masasına götürdünüz![]()
aga onu fark ettim de biraz kapıyı açık bırakayım dedim olay çığrından çıktı bir andaaga sesin çıkmayınca hemen inandım
bana böyle bi şaka yapılsa hemen atlarım yok öyle bişey diye sen ses çıkarmayınca inanma sürecine girdik
aga söylediklerimi geri alıyorum![]()
aga yazete nin böyle bir nedenle kaptılamsına üzülürüm lakin vadi için bu daha iyi olabilir dediğin gibi eskisi gibi resmi site akif olursa güzel olurAnlaşılan bu akşam fragman da yok.. yazete'den sonra umarım resmi siteyi yenilerler ve eskisi gibi fragman ve özet paylaşımları kurtlarvadisi.com üzeri yapılır.
Tapatalk 2
seninle olacak kıza Allah yardım etsinBende bisi diyim benimde yok sevgili mevgili basta evlenmicem dedik![]()