Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga aslında dün söylicektim araya bişeyler girdi kaynadı bugünde yazılanları görünce birden ilham geldi vallahi :D
müthiş müthiş müthiş :D
vay be kadir agam yengemiz nasıl biri gerçi sen seçtiğine göre kuşkusuz iyidir Allah mutlu etsin İnşallah

@Maskeli Fedai @takas @34rcp44 @Polat Şaşmaz @34rcp44 agalar sizde beni evlendirmeye amma hevesmişiniz ha ne evlenmesi agalar daha durun yav acık şaka yapayım dedim sizde hemen hazır mışsınız daha sorgulamadan kabul ettiniz :F:F:kiki::kiki:
aga sesin çıkmayınca hemen inandım :D
bana böyle bi şaka yapılsa hemen atlarım yok öyle bişey diye sen ses çıkarmayınca inanma sürecine girdik :D

aslında ben bunuda bekliyodum :F
aga söylediklerimi geri alıyorum :D

bana böyle bi şaka yapılsa hemen atlarım yok öyle bişey diye sen ses çıkarmayınca inanma sürecine girdik :D

sıkıntı değil aga ben zaten garanti bişey söylememiştim nişanmı var dedim siz adamı nikah masasına götürdünüz :D

sıkıntı değil aga ben zaten garanti bişey söylememiştim nişanmı var dedim siz adamı nikah masasına götürdünüz :D
aga bende şaka yaptım başta ama kadir ses çıkarmayınca gerçek sandım sonra ilk mesajım tamamen olayı abartmak ve şakaydı :D

@Master.1000 aga fragman pazartesiden önce çıkmaz söylim

aga onu fark ettim de biraz kapıyı açık bırakayım dedim olay çığrından çıktı bir anda :A bende uzatmadan olaya nokta koyayım dedim 😀

240. Bölüm umarım iyi olur.. iki haftadır tempo iyice düştü.. 237. Bölümde gizem tavan yaptı fakat sonrasında gelişen hiç birşey olmadı malesef.. bunun üstüne birde şimdi ara verildi.. haftaya da bölüm aynı düzende olursa, eleştiriler havada uçar.

Tapatalk 2

Anlaşılan bu akşam fragman da yok.. yazete'den sonra umarım resmi siteyi yenilerler ve eskisi gibi fragman ve özet paylaşımları kurtlarvadisi.com üzeri yapılır.

Tapatalk 2
aga yazete nin böyle bir nedenle kaptılamsına üzülürüm lakin vadi için bu daha iyi olabilir dediğin gibi eskisi gibi resmi site akif olursa güzel olur

beyler dedem zap yaparken gördüm kocamın ailesi dizisi bu saatte daha özet acaba hep mi böyle diziyi 1 saniye bile görmedim daha önce bilemiyorum o yüzden adamlar maç karşısında strateji yapıyolar