Beni Böyle Sev'de Amansız Yarış!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
TRT 1 ekranlarının severek izlenen, başrollerini Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Burcu Altın ve Umut Kurt gibi isimlerin paylaştığı dizi Beni Böyle Sev'de dizi ekibi arasında amansız mücadele devam ediyor.

Dizinin yönetmeni Levent Türkan ve görüntü yönetmeni Emin Çakır'ın oyuncuları izleyip karar verdiği en iyi görüntü çekimini yapan dizi oyuncuları yapımcı Başak Bingüller'den bir akşam yemeği kazanıyor.

İşte Türkiye'nin en samimi setine sahip olan Beni Böyle Sev oyuncularının o anlarından görüntüler...

cba7c7d255b77a352c8c013ad53d498d.jpg

c58f2f2ece2b0309793002ded781ff98.jpg

07cb5f584062c7aef0cc6e3203eb3524.jpg

Herhalde set ortamı en eğlenceli dizi, yanlış hatırlamıyorsam resim falan da yapıyorlardı. :D
Bence Bala Atabek kazanır, kendisi fotoğrafçılık da yapıyordu etkisi olur muhakkak. 😛

Herhalde set ortamı en eğlenceli dizi, yanlış hatırlamıyorsam resim falan da yapıyorlardı. :D
Bence Bala Atabek kazanır, kendisi fotoğrafçılık da yapıyordu etkisi olur muhakkak. 😛
Kesinlikle öyle hem set hem dizide de o sıcaklığı gösteren tek dizi. İbret almalı diğer diziler. :A

Seti eğlenceli geçen ender dizilerden :D Bir ara netten başlarım gerçi kaç defa niyetlendim de olmadı :)

aynen çünkü çok fazla dizi yapılıyor , az ve öz olsa çok iyi olur ayrıca bir dizi en fazla 2.sezon sürmeli eğer çok iyi reyting alıyorsa hadi 3 olsun ama bu dizı trt ses çıkarmasa sonsuza kadar sürdürmeye kararlı :D
Neden anlamak istemiyorsunuz ki bu dizi sosyal medyanın dizisi. :)

Neden anlamak istemiyorsunuz ki bu dizi sosyal medyanın dizisi. :)
sosyal medya çok önemli değil ( diziler için) önemli olan tüm kesime hitap etmesi ,sosyal medya gençler kullanıyor , hem bu dizi eskisi kadar sosyal medya gücü yok medcezir , kiraz mevisimi , kaçak gelinler onlara bak biraz adamlar neredeyse uzaya roket atacaklar :D

sosyal medya çok önemli değil ( diziler için) önemli olan tüm kesime hitap etmesi ,sosyal medya gençler kullanıyor , hem bu dizi eskisi kadar sosyal medya gücü yok medcezir , kiraz mevisimi , kaçak gelinler onlara bak biraz adamlar neredeyse uzaya roket atacaklar :D
Sosyal medya reytingleri etkili olmasa bu diziyi kanal devam ettirmez. Bu dizinin çok büyük bir hayran kitlesi var Kiraz Mevsimi ya da Kaçak Gelinler ne ki bunun yanında. :)

tamam deniz senin izlediğin diziler hep iyi :D
Benim izlediğim diziler hep iyi demiyorum lafı çarpıtıyorsun şuan. Ben sana diyorum ki bu dizi başladığı ilk günden bu yana totalde en fazla 2 reyting ya almış ya alamamıştır. Eee sürekli bu oranları alan bir dizi 75 bölümdür nasıl yayın hayatına devam ediyor bir düşünmek gerek. Mesela Leyla ile Mecnun nasıl devam ediyordu onun da reytingler yerlerdeydi. :)

Benim izlediğim diziler hep iyi demiyorum lafı çarpıtıyorsun şuan. Ben sana diyorum ki bu dizi başladığı ilk günden bu yana totalde en fazla 2 reyting ya almış ya alamamıştır. Eee sürekli bu oranları alan bir dizi 75 bölümdür nasıl yayın hayatına devam ediyor bir düşünmek gerek. Mesela Leyla ile Mecnun nasıl devam ediyordu onun da reytingler yerlerdeydi. :)
TRT :) Ayrıca bu dizinin sosyl medyası iyi değil yahu kaçak gelinler hep 1.oluyor sosyal medyada biraz bak gerçeği göreceksin :)

al hiç üsenmedim sana buldum ,her izledğin dizide böyle yapıyorsun , tmm bir diziyi sevebilirsin ama gerçekleri görmen lazım
rrrr-vert.jpg