Beni Böyle Sev'de Amansız Yarış!

TRT :) Ayrıca bu dizinin sosyl medyası iyi değil yahu kaçak gelinler hep 1.oluyor sosyal medyada biraz bak gerçeği göreceksin :)

al hiç üsenmedim sana buldum ,her izledğin dizide böyle yapıyorsun , tmm bir diziyi sevebilirsin ama gerçekleri görmen lazım
Ekli dosyayı görüntüle 42100
Sen de her senden farklı dizi izleyen kişilere böyle gerekli gereksiz bulaşıyorsun sanırım adet edinmişsin bu durumu. Ben sana gerçekleri anlatıyorum. Neyse uzatmaya gerek yok ben hiçbir diziye körü körüne bağlanmıyorum yeri geldiğinde eleştirimi de yapıyorum. Madem bu kadar kötüyse bitirsin Trt diziyi. Ben diziye bitmez demiyorum ama hikâye henüz devam ediyor. :)

Sen de her senden farklı dizi izleyen kişilere böyle gerekli gereksiz bulaşıyorsun sanırım adet edinmişsin bu durumu. Ben sana gerçekleri anlatıyorum. Neyse uzatmaya gerek yok ben hiçbir diziye körü körüne bağlanmıyorum yeri geldiğinde eleştirimi de yapıyorum. Madem bu kadar kötüyse bitirsin Trt diziyi. Ben diziye bitmez demiyorum ama hikâye henüz devam ediyor. :)
Ben kimseye bulasmadim yahu :) aksine herkes benim izlediğim dizilere her bir laf buluyor ( kiraz mevsimi, kocamın ailesi ) ama reytingler ben cvp vermeden veriyor zaten :D

Foruma yeni gelsem bu dediğine inanırdım ama malesef eleştiriyorsun bende elestiriyorum bak ben kabul ediyorum ama sen kabul etmedin bir türlü )))
Ben eleştirmen değilim acımasız bir eleştirim yok olmadı da. Hiç izlemediğim bir diziye kötü yorumu yapmam ama izlemiş ve beğenmemişsem anca o zaman kötü yorumlarım ama o da eleştirel yorum olur. Sen diziyi eleştirmiyorsun ki sen diziye bitsin diyorsun arada fark var. :)

Ben eleştirmen değilim acımasız bir eleştirim yok olmadı da. Hiç izlemediğim bir diziye kötü yorumu yapmam ama izlemiş ve beğenmemişsem anca o zaman kötü yorumlarım ama o da eleştirel yorum olur. Sen diziyi eleştirmiyorsun ki sen diziye bitsin diyorsun arada fark var. :)
Dur mobildeyim cevap veremiyorum
Suan :D

heh geldim deniz sen BAH VE HİCRAN dizilerini izlerken diğer yandan o gün yayınlanan dizileri eleştiriyordun , acunu hiç katmadım buraya ama onuda katayım ona karşı düşmansın resmen :D
Hicran'ı hiç izlemedim attın şimdi. :A BAG ise karşısındaki rakipleri elbette kötüleyeceğim dizimin reytinglerini düşürüyorlar. Acun'u sevmiyorum ben programlarla alıp veremediğim yok. O Ses Türkiye izliyorum mesela. :)

Hicran'ı hiç izlemedim attın şimdi. :A BAG ise karşısındaki rakipleri elbette kötüleyeceğim dizimin reytinglerini düşürüyorlar. Acun'u sevmiyorum ben programlarla alıp veremediğim yok. O Ses Türkiye izliyorum mesela. :)
pardon hicranı yakup izliyordu onla kanki olduğunuz için aklım karışmış :X
valla sen dizi konusunda benden çok acımasızsın her dizi bitiyor artık :X

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy