10 Aralık 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Dirilis Ertugrul bekledigimdende müthis bir yapim olmus. Dün hem Ilk Bölümünü hem tekrarini izledim. MY den sonra Carsamba ya ilk kez güclü bir Dizi geldi... Yeni Diziler arasinda sezonun en iyi baslangicini yapti... önümüzdeki hafta Total de de zirveyi alacaktir... Yolu acik olsun... Bundan sonra Carsamba günleri diger dizileri isi zor....
zaten çarşamba günü diğer diziler diye bişey yoktu hepsi vasat diziler :D

helal olsun dirilişe totalide haftadan itibaren alır yalnız saati biraz daha geç başlatırlarsa süper olucak erken bitmeseydi rahat totalide alırdı.

AB'de 5-6 arası bekliyordum zaten. Bu dizi için en önemli olan gruplar AB ve ABC1 bence. 8 alması süpriz oldu. TRT1'in sanıyorum şimdye kadarki en iyi başlangıcı yapan dizisi bu oldu :) Bakalım devamı gelecek mi :)
bu yorumları neye dayanarak yapıyosunuz bilmiyorum ama daha öncede bikaç kez rastgeldim bakın totalde izlenmeyen diziyi kolay kolay devam ettirmezler bu sezonki kalkan dizilere bakın totalde vasat tüm diziler kaldırıldı önce totali sağlam olacak totali sağlam olduktan sonra devam eder
bu dizi trt de zaten her türlü devam eder :D

beklendiği gibi yeni dizi gelince çarşambanın kötü dizileri çökmüş
dün dediğim gibi kvp-şefkat tepe izleyen dirilişi izler aynı mantıkta gidiyiler

kpa nın düşüsünden sonra @Forumdash a ulaşırız inşallah :X
hayat yolunda gün değiştirir ya da biter
güzel köylünün düşme nedeni anlaşılamadı total diziydi ab dizisi nasıl bu ka etkilemiş :F

bu yorumları neye dayanarak yapıyosunuz bilmiyorum ama daha öncede bikaç kez rastgeldim bakın totalde izlenmeyen diziyi kolay kolay devam ettirmezler bu sezonki kalkan dizilere bakın totalde vasat tüm diziler kaldırıldı önce totali sağlam olacak totali sağlam olduktan sonra devam eder
bu dizi trt de zaten her türlü devam eder :D
Zaten TOTAL'de vasata düşmemeli. TOTAL reytingini en kötü 4-5 aralığında tutmalı. AB ve ABC1 çok önemli. ABC1 reklam verenlerin baktığı kısım. Onlar TOTAL'e pek bakmıyorlar. AB'sininde yüksek olması senaryosunun falan kaliteli olduğunu gösteriyor bana göre. O yüzden ABC1'i çok yüksek olsun ama TOTAL reytingi 4 olsun yinede devam eder. Dönem dizileri de masraflı işler olduğu için AB ve ABC1 daha önemli bu yüzden. :)

Beni asil sevindiren Dirilis dizisinin aldigi yüksek oranlar degil! Önemli olan Tarihimizin sadece sarayda gecen entrikalarla degil ecdadimizin dinine ve töresine ne kadar bagli oldugunu ve yigitligini göstermeye calisan bir dizinin cekilmesi ve buna bu kadar özen verilmesi.

Zaten TOTAL'de vasata düşmemeli. TOTAL reytingini en kötü 4-5 aralığında tutmalı. AB ve ABC1 çok önemli. ABC1 reklam verenlerin baktığı kısım. Onlar TOTAL'e pek bakmıyorlar. AB'sininde yüksek olması senaryosunun falan kaliteli olduğunu gösteriyor bana göre. O yüzden ABC1'i çok yüksek olsun ama TOTAL reytingi 4 olsun yinede devam eder. Dönem dizileri de masraflı işler olduğu için AB ve ABC1 daha önemli bu yüzden. :)
iş yine kalite işine geldi katılmıyorum total olmadan olmaz total olduktan sonra abc1 de gelir zaten biz reklamcı değiliz kalite ölçerde değiliz kimin nereye baktığını da bilemeyiz öngörülerle olmaz bu işler
bir kesimin ilgisini çeker orda yüksek çıkar diğer kesimin ilgisini çeker orda yüksek çıkar olay bu kaliteyle maliteyle alakası olmaz olamaz

ben karaparaaşk izleyicisiyim ama dün dirilişi merak ettiğim için onu izledim büyük olasılıkla bundan sonra çarşambaları dizim DİRİLİŞ oldu KARAPARAAŞK artık int dizim oldu

iş yine kalite işine geldi katılmıyorum total olmadan olmaz total olduktan sonra abc1 de gelir zaten biz reklamcı değiliz kalite ölçerde değiliz kimin nereye baktığını da bilemeyiz öngörülerle olmaz bu işler
bir kesimin ilgisini çeker orda yüksek çıkar diğer kesimin ilgisini çeker orda yüksek çıkar olay bu kaliteyle maliteyle alakası olmaz olamaz
Ama televizyonculukta bu işleniyor maalesef :(

biz bu gazla dirilişi uçururuz harbi diyorum :D açın jenerik müzğini dinleyin müthiş :D

Dizi olumlu eleştiri alıyor. İzlemek farz oldu zaten benim için önemli olan tarihimizi önemli bir şekilde anlatması yoksa reyting falan önemli değil. Yapılan eleştirilere göre bazı diziler gibi harem de oturmuyorlar bu çok iyi.

diziyi izleyenler fazla gaza gelmeyin 2.bölümü bekleyin eğer 2.bölüm düşmezse ve artarsa tutmuştur hayırlı olsun ama eğer düşerse tehlikleli

aga yalnız dizinin görüntü kalitesi ve müzikleride çok başarılı gerçekten insanı gaza getiriyo :D

Diriliş Ertuğrul konusunu ben açtım ve şanslı olacağımı söyledim @Bully :Z
Müthiş bir diziyi ben çok beğendim. Daha da yükselecektir.

Dizi olumlu eleştiri alıyor. İzlemek farz oldu zaten benim için önemli olan tarihimizi önemli bir şekilde anlatması yoksa reyting falan önemli değil. Yapılan eleştirilere göre bazı diziler gibi harem de oturmuyorlar bu çok iyi.
panpa bence önce tarihi oku sonra başla devleti kurmadan saraya geçme şansları yok :)))

aga yalnız dizinin görüntü kalitesi ve müzikleride çok başarılı gerçekten insanı gaza getiriyo :D
aga özellikle jenerik mükemmel çok iyi bi müzik :D kalite zaten belli emek verilmiş
bakın bu dizinin konuşmalarla geçen kısımlarını daha hareketli yapsınlar kesinlikle daha da yükselir o kısımlar sıkabilir

diziyi izleyenler fazla gaza gelmeyin 2.bölümü bekleyin eğer 2.bölüm düşmezse ve artarsa tutmuştur hayırlı olsun ama eğer düşerse tehlikleli
Aga deme öyle aklıma kızıl elma geldi. Gerçi onla bu dizi aynı değil ama o da trt de başlayıp ilk bölüm iyi gidip sonra düşmüştü inşallah bu düşmez de tarih nasıl anlatılır bazıları görsün.