10 Aralık 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk, AB'de çok iyi gitmiş. :oley: Haftaya 3 ve üstü alacaktır bence AB'de. 😉 Total ve ABC1'de ise en az 2.50 alsak yeterli. :Z

Diriliş Çok iyi bir başlangıç yapmış diziye tebrikler..
Trt bombayı patlattı hiç beklemiyordum dizi ilk haftada zirveye oturmuş
Çarşamba gününün de da boş olduğu ortaya çıkmış oldu zirvede olan Kpa DİRİLİŞ 'in yarısını zor almış resmen çökmüş ama haftaya biraz daha toparlanabilir.

İnş. insanlar Muhteşem Yüzyıl daki gibi açık sahneler bekleyip görmeyince kaçmazlar ..

Bugün ofise girerken herkes savaştan filan bahsediyordu tam hakim değildim konuya mevzu ne dedim arkadaşa Diriliş Ertuğrul'u konuşuyorlar dedi :X Aynı oda da çalıştığım Tolga abim'de çok konuşulunca açıp izledi diziyi bende izlicem zaten merak etmiştim tanıtımları :X O kadar konuşulunca bu kadar iyi başlayacağını tahmin etmiştim harika başlamış hemen gösterdim oranları millete. :X
Aynen ben de bugün diziden bahseden birkaç kişiyle karşılaştım :) kimileri de dizinin ilk bölümünü netten indiriyordu

Bu kadar beklemiyordum,helal olsun! Diriliş Ertuğrul dizimize.:)
Diriliş Ertuğrul Çarşamba'nın yeni lideri diyebiliriz.:) @Cengo @Yiğitt

Son düzenleme:
Diriliş Ertuğrul'a büyük tebrikler. Umarım bu başarısını sürdürür..

Diriliş Ertuğrul çok güzel başlamış ama düşecektir.İlk bölüme herkes meraktan da bakmış olabilir.Sevmeyenler haftaya izlemez.

Reytingler beni çok şaşırttı. Diriliş Ertuğrul, diğer TRT1 Osmanlı dönemi dizileri gibi olur diyordum, yani pek iddialı gelmiyordu bana. Ama dizi sezonun en yüksek reytingleri ile başlamış. A/B-ABC1'de 8 reytingi geçmiş. 😱 Büyük tebrikler.
Diziyi izlemedim bilmiyorum ama okuduğum yorumlar çok olumlu, reytinglerini koruyabilir. Ama Kurt Seyit gibi 2. bölümde düşüşe de başlayabilir. Herşey önümüzdeki hafta belli olacak.

Bu Tarz Benim yeniden toparlanmaya başlamış.

Diriliş Ertuğrul iyi reytinglerle yayın hayatına başlamış.Hakkediyor, tarihimizi yansıtıyor gayet güzel dizi biraz daha gerçekçi..