Polat Şaşmaz
Favori Üye
Burak, Faysal'ı vuracak.2.reklamdan sonra biraz durdu gibi
Şahingözü öldürdüler ya Bir üst konsüle mi çalışacaklar acabaBurak, Faysal'ı vuracak.
Şahingözü Serhat ve adamlarını içeriye atmak için öldürdüler. Şahingöz hatırlarsan özel görev için Serhatları cezaevinden çıkarmıştı. .Şahingözü öldürdüler ya Bir üst konsüle mi çalışacaklar acaba
Dizi de de milyon kez Faysal ve Ertan söyledi zatenŞahingözü Serhat ve adamlarını içeriye atmak için öldürdüler. Şahingöz hatırlarsan özel görev için Serhatları cezaevinden çıkarmıştı. .
ne konsülü olm burası vadi değilŞahingözü öldürdüler ya Bir üst konsüle mi çalışacaklar acaba
yok aga kaç haftadır izlemiyorum bugünde maçı izledim artık sürekli takip etmiyorum rastgelirsem izliyorum@takas bölüme baktin mi aga ?
Yapma aga ya neden ki dizi çok iyi ilerliyordu neden böyle bir şey yaptın?yok aga kaç haftadır izlemiyorum bugünde maçı izledim artık sürekli takip etmiyorum rastgelirsem izliyorum
yav çok mu önemli sanki yemişim kaçağı agaYapma aga ya neden ki dizi çok iyi ilerliyordu neden böyle bir şey yaptın?
Şakaydi orasi Şahingozun calistigi adama calisirlar diye dusunuyorumne konsülü olm burası vadi değil
Bİrkaç defa baktım pek beğenmedim.Bana göre değil agaKaçak'ı niye izlemiyorsun, Memati döktürüyor şu an. @Maskeli Fedai
İzleyecekte başka bişe yok aga, Survivor başlayana kadar devam.Bİrkaç defa baktım pek beğenmedim.Bana göre değil aga
Git 46.bolumu izle öyle gel agaBİrkaç defa baktım pek beğenmedim.Bana göre değil aga
bu dizi 3 sezonda devam etse keyifle izlerimfinale yakınlaşıyoruz sanırım
haluk bilginer 2.sezonu toparlayan kişiydi bence ben serhatlardan daha çok seviyordum faysalın hayatını 🙁🙁🙁
şahin göz ayy çok üzüldüm gerçekten diziden daha önce fatihte çıkmıştı şimdi faysal ve şahin gözde çıktı yine ertanla serhatlar kaldılar diziyi sıkıcı hale getirmezler umarım eğer yeni oyuncular katılmazsa final yakındır bence 🙁🙁🙁