Kara Para Aşk Genel Sohbet

KARA PARA AŞK 28. BÖLÜM TÜYOLAR:

Ömer, Elif’i özel kutlamadan önce başka bir yere daha götürüyor. Neresi olduğunu siz bulursunuz bence...
Özel kutlamaya gelince... "Demir Kardeşler" korosunu dinlemeye hazırlanın! "Tanrıdan Diledim"

ÖMER: Sinyorina.. ben istiyorum ki gözlerindeki ormanda bir ömür kaybolayım... Sen de benim gönlümde kaybol... Ellerimiz sonsuza kadar kenetlensin.. Yüreğimiz bir tek birbirimiz için için atsın...

Gelecek bölüm yeni bir oyuncu daha geliyor önceden söylemiştim. Bu bölüm ucundan azıcık en azından ismini ve kim olduğunu öğreniyoruz İpek’in... Devamı ise haftaya…

Metin ve annesi, Pınar ile tanışıyor. Metin, Tayyar’ın ondan ne istediğini öğreniyor, öğrenmesine de bu iş Metin’e pahalıya patlıyor.

Evlenme teklifiyle bitmiyor tabii daha bunun istemesi var. Nedret hala,Elvan Anneyi biraz uğraştıracak galiba...Aksilikler de bırakmıyor Elif ile Ömer’in peşini…

ELİF : Ee hani beni kaçırıyordun, tatile gidicektik.Noldu komiser?
Ömer-Elif evliliğine ne diyor sizce Nedret Hala? Ne düşündüğünü öğrenmeye çalışan biri var.Kim ola ki?

@sürgünüm @Yakamoz-Asi @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Billy Kane @gizem ak @Forumdash

Ben anlamiyorum bu fanlar arasinda bazi tartismalari.Sukurler olsun Kenanin bu bakimndan hem fanlari hem partnerinin fanlari anlasiysli her konuda )