KARA PARA AŞK 27. BÖLÜM TÜYOLAR:
"Tanrıdan diledim bu kadar dilek..."
Elif, Ömer’den yardım istiyor ama şifrelisinden… Ömer şifreyi birinin yardımıyla çözüyor.
Metin, Nilüfer’den ayrılırken son bir güzellik yapyor. Bu defa takdir ettim bu çocuğu...
Ömer, Hüseyin’e sert çıkışıyor. Hüseyin hem kardeşinin gönlünü almak, hem de kendi paçasını kurtarmak için Tayyar’a yeni bir plan öneriyor.
TAYYAR :Mis içeri sokmuşum Elif’i... ellerini kollarını bağlamışım... Elif, Ahmet’in de günahlarıyla yıllarca hapis yatacak... şimdi geri dönsem bu daha da dikkat çekmeyecek mi?!
HÜSEYİN :Eğer beni temize çıkarırsan... Muhbir damgasını sırtımdan söker atarsan çekmeyecek.
Arda ve Pelin arasnda işler tıkırında. Komik çift oldu bu ikili…
ARDA : Pelooo... Bu gün beni dünyanın en mutlu adamı ettin biliyorsun değil mi? Kızım öyle mutluyum ki kabıma sığamıyorum ya. Daha önce kalbim hiç böyle çarpmamıştı biliyor musun?
PELİN : Benim de...
Nedret Hala arz-endam ediyor sonunda… Gelir gelmez de Elvan Teyze ile tanışıyor.
Ömer’in, Elif’e bir sürprizi var. Özel bir kutlama... Türkü dinlemeye hazır olun!
ÖMER: Sinyorina.. ben istiyorum ki gözlerindeki ormanda bir ömür kaybolayım... Sen de benim gönlümde kaybol... Ellerimiz sonsuza kadar kenetlensin.. Yüreğimiz bir tek birbirimiz için için atsın...
@sürgünüm @Yakamoz-Asi @Çiğdem- @cookies @Billy Kane @Forumdash @gizem ak @-potterhead-