- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
Fragmanı yayınladıktan sonra girmiş ama bakmamış
Fragmanı yayınladıktan sonra girmiş ama bakmamış
Melunelik yapmış diyosun yaniFragmanı yayınladıktan sonra girmiş ama bakmamış
Evet Belki görmemiştir ama neyse girdiğinde bakar inşallahMelunelik yapmış diyosun yani
Bakar bakar merak etme bakmazsa diye bi beddua edelim "Eğer @Çiğdem- girdiğinde fargmana bakmazsa dünyada parlak kalmasin parlaklarin hepsi marsa göçsün amin "Evet Belki görmemiştir ama neyse girdiğinde bakar inşallah
Amin Senin dizin nerde hala yayınlamamışsınBakar bakar merak etme bakmazsa diye bi beddua edelim "Eğer @Çiğdem- girdiğinde fargmana bakmazsa dünyada parlak kalmasin parlaklarin hepsi marsa göçsün amin "
Bu hafta yok @Çiğdem- sayesindeAmin Senin dizin nerde hala yayınlamamışsın
En çekişmeli gün cumartesi geçen hafta 0,02 ile geçmiştinRakipsiz zirveyi almayi başarı olarak görüyorsa @Yiğitt yapabileceğim bisey yok
Valla ben öyle boş çene yapmadığım için zirveyi alamıyor olabilir.Rakipsiz zirveyi almayi başarı olarak görüyorsa @Yiğitt yapabileceğim bisey yok
Forumun en reytinglileri cumarteside ondanEn çekişmeli gün cumartesi geçen hafta 0,02 ile geçmiştin
@cookies bak Yiğit ne diyorValla ben öyle boş çene yapmadığım için zirveyi alamıyor olabilir.
Beğeni ve hitim yeter.
Ne diyosa diyor dandik bi senaryo ve program için birbirimizi kirmayalim@cookies bak Yiğit ne diyor
Ne alakası var@kvp-medya da tıklayıp programı hit alsın diye bizi konuşturuyor.
Kapışın birazNe diyosa diyor dandik bi senaryo ve program için birbirimizi kirmayalim
Bnm ilk bölümüm 3 k olmus dahasimi varNe alakası var
Kapışın biraz