- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
Fragmanı yayınladıktan sonra girmiş ama bakmamış
Fragmanı yayınladıktan sonra girmiş ama bakmamış
Melunelik yapmış diyosun yaniFragmanı yayınladıktan sonra girmiş ama bakmamış
EvetMelunelik yapmış diyosun yani![]()
Bakar bakar merak etme bakmazsa diye bi beddua edelimEvetBelki görmemiştir ama neyse girdiğinde bakar inşallah
![]()
AminBakar bakar merak etme bakmazsa diye bi beddua edelim"Eğer @Çiğdem- girdiğinde fargmana bakmazsa dünyada parlak kalmasin parlaklarin hepsi marsa göçsün amin "
![]()
Bu hafta yok @Çiğdem- sayesindeAminSenin dizin nerde hala yayınlamamışsın
![]()
En çekişmeli gün cumartesi geçen hafta 0,02 ile geçmiştinRakipsiz zirveyi almayi başarı olarak görüyorsa @Yiğitt yapabileceğim bisey yok![]()
Valla ben öyle boş çene yapmadığım için zirveyi alamıyor olabilir.Rakipsiz zirveyi almayi başarı olarak görüyorsa @Yiğitt yapabileceğim bisey yok![]()
Forumun en reytinglileri cumarteside ondanEn çekişmeli gün cumartesi geçen hafta 0,02 ile geçmiştin![]()
@cookies bak Yiğit ne diyorValla ben öyle boş çene yapmadığım için zirveyi alamıyor olabilir.
Beğeni ve hitim yeter.![]()
![]()
Ne diyosa diyor dandik bi senaryo ve program için birbirimizi kirmayalim@cookies bak Yiğit ne diyor![]()
Ne alakası var@kvp-medya da tıklayıp programı hit alsın diye bizi konuşturuyor.![]()
Kapışın birazNe diyosa diyor dandik bi senaryo ve program için birbirimizi kirmayalim![]()
Bnm ilk bölümüm 3 k olmus dahasimi varNe alakası var
Kapışın biraz![]()