Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

menemen yenen sofraya bak @-KADİR- aslında herşeyi o kadar iyi anlatıyor ki ;o sofradan ustayı, zülfikar ağayı , hadi erhanı da çıkar ve geri kalan şahıslara bir bak , kimlere kaldık ;akif, cahit, pusat :)))) geçen sene bu 3 adamla sezonu geçirdik.yetmedi bu sezonda senaryo bu arkadaşların üzerine kuruldu.vadide inanılmaz bir kalitesiz karakter sorunu var. bir tek andy garciayı getirerek olmaz bu işler diğer ana karakterler ve yan karakterlerle beslemek lazım .ben açıkcası cahiti pusatı akifi seyretmekten çok ama çok sıkıldım allah aşkına bir bakın bu arkadaşların rollerine hep diğerlerinin tekrarı hep aynı şeyler.eskiden polatın yanında kimler vardı memati abdül ve yanlarında sesi soluğu çıkmayan tıfıl cahit .şimdi o cahit geçen sezondan itibaren kurtlar vadisi pusunun bir numaralı başrol oyuncusu oldu polattan bile daha fazla role sahip olan kişi .bence sadece bu kıyaslama bile geçen sezonlardan karakter açısından ne kadar dibe vurulduğunun göstergesidir .daha çok sebeb sayılabilir .izliyenlere kabahat bulmamak lazım herkesin bir sabrı var bu düşüş sadece bu sezona ait deil asıl düşüş geçen sezon kış ayından sonra yaşandı polatı inine sokup başrollere cahit ve akifi getirdiler .sadece bu forumda deil açın bakın hemen hemen bütün forumlarda akif ve cahite rahmet okutuyorlar .bizlerin bütün serzenişi buydu. ama sesimizi duyuramadık .onlarda sanki bizim inadımıza bu iki arkadaşa 2 sezondur başrolleri paylaştırdılar .ben şahsen türk tv tarihine adını altın harflerle yazdıran bu dizinin akif ve cahite kalmasından son derece rahatsızım .zaten ben rahatsız olsam ne olacak sonunda bu reytinglerle kendi iplerini kendileri çekecekler.
abi kızacaksın belki ama katılmıyorum akif e eyvallah ama cahit e gıcık olan birilerini görmüyorum bizim sınıfta vadiyi izleyen çok arkadaşım var hepsi de cahit i çok beğenirler akif konusuna girmeye gerek yok
aynı şekilde pusatta sevilen bi isim

şuan reytingler 8 değilde 13-14 olsa hiçbirini yazmayacaktık bu bir gerçek

218.bölümden itibaren reytinglerde sürekli düşürülen bir vadi var
hatta o bölüm twitter yıkılmıştı vadi ortalığı salladı reytignler artmamıştı o günden beridir durum bu adamlar ne yaparlarsa yapsınlar yükselemiyolar

vadinin de kendinde araması gereken suçlar vardır ama vadi hala güzel hala sağlam yine de pes etmek yok

geçen hafta da yazdık her haftada yazacaz çözüm önerilerini eski ofis gereksiz kgt nin ortadan kaldırılması vs. vs.

Oturayım bölümü inceleyeyim dedim agalarım okursanız sevinirim :)
aga hemen okuyorum bu arada haftanın sahnesini söylemeye gerek yok heralde :D

@batuhankaralar aga döktürmüşsün valla çok güzel ve uzun bir yazı ellerine sağlık samed aslan a rakip çıktı :D

abi @china_shangai oyunculardan ziyade bence bikaç bölüm şu derin mevzuları bi kenara itip full aksiyon heycan yapsınlar kuru aksiyonda olur yeter ki aksiyon olsun millet bunu istiyor
eğer böyle de artmazsa yapacak harbiden bişey yok

polat ve ekibiyle aksiyon sahnelerini dayasınlar yav şunu yapın kardeşim çok mu zor heycanlı gaza getirici müzkler eşliğinde yapın bu sahneleri millette coşsun reytignlerde

ya niye böyle oldu aga @-KADİR- bişeyler söyle :( bu işi nasıl döndürecek vadi yılların efsanesi hiç bu hale düşmemişti reytignlerde

abi kızacaksın belki ama katılmıyorum akif e eyvallah ama cahit e gıcık olan birilerini görmüyorum bizim sınıfta vadiyi izleyen çok arkadaşım var hepsi de cahit i çok beğenirler akif konusuna girmeye gerek yok
aynı şekilde pusatta sevilen bi isim

şuan reytingler 8 değilde 13-14 olsa hiçbirini yazmayacaktık bu bir gerçek

218.bölümden itibaren reytinglerde sürekli düşürülen bir vadi var
hatta o bölüm twitter yıkılmıştı vadi ortalığı salladı reytignler artmamıştı o günden beridir durum bu adamlar ne yaparlarsa yapsınlar yükselemiyolar

vadinin de kendinde araması gereken suçlar vardır ama vadi hala güzel hala sağlam yine de pes etmek yok

geçen hafta da yazdık her haftada yazacaz çözüm önerilerini eski ofis gereksiz kgt nin ortadan kaldırılması vs. vs.

aga hemen okuyorum bu arada haftanın sahnesini söylemeye gerek yok heralde :D

@batuhankaralar aga döktürmüşsün valla çok güzel ve uzun bir yazı ellerine sağlık samed aslan a rakip çıktı :D
hayır niye kızayım burada hepimiz yorum yapıyoruz kimsenin kimseye yorumundan dolayı kızmaya hakkı yok .yapılan yoruma katılırsın katılmazsın o kişiyi bağlar.

bu reytinglerin bu sezon düzeleceğine kesinlikle inanmıyorum vadinin düşüşü polatın ihtiyarlar başkanı olduğu sürecte başlamıştır polatın yerine akifle cahiti ikame etme cabaları da üstüne tüy dikmiştir.ben sana örnek verdim memati abdül vardı diye .ama hiçbiri polatın önüne geçmedi herkes kendi yerini iyi bilirdi .polatçılık oynamadılar .hiçbir sezon ne mematinin rolü nede abdülün rolü polattan fazla olmadı . hal böyle oluncada bünyeler ne cahiti nede akifi kaldıramadı. zorla güzellik olmuyor . illa yeni polat olarak lanse ettikleri dikte ettikleri bu iki şahsı muhteremle bu işler olmuyor

Son düzenleme:
hayır niye kızayım burada hepimiz yorum yapıyoruz kimsenin kimseye yorumundan dolayı kızmaya hakkı yok .yapılan yoruma katılırsın katılmazsın o kişiyi bağlar.

bu reytinglerin bu sezon düzeleceğine kesinlikle inanmıyorum .vadinin düşüşü polatın ihtiyarlar başkanı olduğu sürecte başlamıştır .polatın yerine akifle cahiti ikame etme cabaları da üstüne tüy dikmiştir.ben sana örnek verdim memati abdül vardı diye .ama hiçbiri polatın önüne geçmedi herkes kendi yerini iyi bilirdi .polatçılık oynamadılar .hiçbir sezon ne mematinin rolü nede abdülün rolü polattan fazla olmadı . hal böyle oluncada bünyeler ne cahiti nede akifi kaldıramadı. zorla güzellik olmuyor . illa yeni polat olarak lanse ettikleri dikte ettikleri bu iki şahsı muhteremle bu işler olmuyor
evet abi bu konuda haklısın aslında mematiyle abdül her zaman yerini bildi hep kendileri oldular kendi karakterleri vardı ve o yüzden ikisi de büyük efsane oldular
akifte bunu göremiyoruz cahit yine fena değil

ben vadiyi izlerken cahitle akifin rolleri geldiğinde çok sıkılıyorum biri fehminin evinde dedikodu peşinde diğeri de polatçılık oynama peşinde . ne güzel tilki gelmiş sagir gelmiş rascoln aportta bekliyor .bizim pana yazım grubu illa bu iki artistte rol yazıyor .dikkat edin allah aşkına hep aynı konular hep aynı mekanlar ve hep aynı şahsı muhteremler bana artık daral geldi üstelik bu sezonda deil geçen sezonla beraber olunca bünyem kaldırmıyor artık

Dünkü bölüm muazzamdı reytingler canımı sıktı hakkı 14, 15 reytingdir. AB'de 6 almış peh.

necati bey dünkü bölümde eski arkadaşlarına (hain takımına ) baya nispet yaptı. bakın biz hala aynı sofradayız, ben pişiriyorum arkadaşlar yiyor.siz sofranın dışında kaldınız mesajı gerçekten çok etkileyiciydi:))))))) bence yılın kapağı olmuş tabi anlayana :D teşbihte hata olmaz derler benimde aklıma durumu özetleyen bir atasözü geliverdi kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş :X

polat_alemdar_mutfaga_girdi_ekibe_ziyafet_1417778012_9413.jpg

Son düzenleme:
2015 yılı vadi için çok önemli bir yıl olacağa benziyor. .bir taraftan krıpteksin polata geri gelecek olması diğer taraftan hanedanlar toplantısı .bakalım bu konuları nasıl işleyecekler .tabi şunuda merak etmiyor deilim 2015 hanedanlar toplantısında bakalım nasıl bir ritüel gerçekleşecek.:) (süha tarık amcanın bahsettiği toplantı) TABİ ŞÖYLE BİR GERÇEKTE VAR O ZAMANA KADAR YAYINDA KALABİLİRSEK :(

ne kadar eleştirsek te vadiden vazgeçmek imkansız.
1- bütün gerçekleri günümüz siyasi politik olaylarla harmanlayıp önümüze koyan,
2-tarihte meydana gelmiş olayları günümüze bütün çıplaklığıyla yansıtan,
3-kimsenin cesaret edemediği konulara cesurca ve korkusuzca dalış yapan ,
4- bu kadar eleştirmemize rağmen kendinden vazgeçirtmeyen yegane dizidir KURTLAR VADİSİ PUSU.
5-benim için en önemlisi de sizin gibi değerli arkadaşları bu platformda buluşturup bir aile ortamı içinde kaynaştıran 12 yıllık çınardır KURTLAR VADİSİ PUSU:)

Son düzenleme:
menemen yenen sofraya bak @-KADİR- aslında herşeyi o kadar iyi anlatıyor ki ;o sofradan ustayı, zülfikar ağayı , hadi erhanı da çıkar ve geri kalan şahıslara bir bak , kimlere kaldık ;akif, cahit, pusat :)))) geçen sene bu 3 adamla sezonu geçirdik.yetmedi bu sezonda senaryo bu arkadaşların üzerine kuruldu.vadide inanılmaz bir kalitesiz karakter sorunu var. bir tek andy garciayı getirerek olmaz bu işler diğer ana karakterler ve yan karakterlerle beslemek lazım .ben açıkcası cahiti pusatı akifi seyretmekten çok ama çok sıkıldım allah aşkına bir bakın bu arkadaşların rollerine hep diğerlerinin tekrarı hep aynı şeyler.eskiden polatın yanında kimler vardı memati abdül ve yanlarında sesi soluğu çıkmayan tıfıl cahit .şimdi o cahit geçen sezondan itibaren kurtlar vadisi pusunun bir numaralı başrol oyuncusu oldu polattan bile daha fazla role sahip olan kişi .bence sadece bu kıyaslama bile geçen sezonlardan karakter açısından ne kadar dibe vurulduğunun göstergesidir .daha çok sebeb sayılabilir .izliyenlere kabahat bulmamak lazım herkesin bir sabrı var bu düşüş sadece bu sezona ait deil asıl düşüş geçen sezon kış ayından sonra yaşandı polatı inine sokup başrollere cahit ve akifi getirdiler .sadece bu forumda deil açın bakın hemen hemen bütün forumlarda akif ve cahite rahmet okutuyorlar .bizlerin bütün serzenişi buydu. ama sesimizi duyuramadık .onlarda sanki bizim inadımıza bu iki arkadaşa 2 sezondur başrolleri paylaştırdılar .ben şahsen türk tv tarihine adını altın harflerle yazdıran bu dizinin akif ve cahite kalmasından son derece rahatsızım .zaten ben rahatsız olsam ne olacak sonunda bu reytinglerle kendi iplerini kendileri çekecekler.

Yüregine Saglik.. tamamen katiliyorum.

PanaTv uygulamasindan vazgecilmis..

Yeni sezonla birlikte Yazete üzerinden başladığımız abonelik sistemimiz bu hafta yapılan çekilişle birlikte son buldu.
Bundan sonra Kurtlar Vadisi Pusu dizisini yayın bittiği andan itibaren
Resmi Kurtlar Vadisi Pusu Youtube kanalından yüksek ses ve görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Pana Film / Yazete

Yeni sezonla birlikte Yazete üzerinden başladığımız abonelik sistemimiz bu hafta yapılan çekilişle birlikte son buldu.
Resmi Kurtlar Vadisi Pusu Youtube kanalından yüksek ses ve görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Pana Film / Yazete
kanal d ye kapak olsun :))))) pana filime hak ettiği değeri vermezsen haksızlığa uğrayanlarda hakkını söke söke alır :D

Final sahnesi dün aksam cok duygulandirdi.. eski ekibten Polat ve Erhan kalmis tek.. "Hekimoglu" esliginde gidip geldik resmen.. Polat ve Erhan arasinda ki sicaklik ekrandan hissediliyordu.. yillarin iki efsanesi digerlerin altinda gibi duruyor.. Akif, Pusat, Cahit birer basrol olmus ilerliyorlar.. Polat ve Erhan'sa halen ilk basladiklari gibi ayni cizgiden devam.. harika bir sahneydi tek kelimeyle..

Pana Film / Yazete
Geçen ay arkadaşa devretmiştim şansa bak zaten satmıyor da herhalde :D

Son sahnede polat, erhan, cahit, zülfikar aga, pusat ve akifin beraber menemen yemesi :) güzel hoş ama bence süha beyin bahsettiği hanedanı kuracaklar bu hanedan da kimler olacağı dünkü sahnede belli oldu acaba hanedana isim koyacaklar mı? Böyle geçmişi anımsatacak bir isim olursa süper olur.

Son sahnede polat, erhan, cahit, zülfikar aga, pusat ve akifin beraber menemen yemesi :) güzel hoş ama bence süha beyin bahsettiği hanedanı kuracaklar bu hanedan da kimler olacağı dünkü sahnede belli oldu acaba hanedana isim koyacaklar mı? Böyle geçmişi anımsatacak bir isim olursa süper olur.
akif cahit pusattan bir hanedan yapmaları kulağa pek hoş gelmiyor:)))))artık o kadar da deil yani işin mokunu çıkarmasınlar :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr