Show Roman Havası - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizi ilk bölüm meraktan izlenir sonrası gidişata bağlı.

Bi 30 dakikalık boşluğum vardı baktım ama beni sarmadı. Giriş çok karman çormandı rahatsız etti bu beni.

@Ahmad bunu acmayaydin eyidi :)
Snn açtığın her dizi tutuyor ama ben bu dizinin tutmasini istemiyorum cennet mahallesini ne hale getirdiler :(

Buradaki yorumlar pek iyi değil ama bence TNS'de tutabilecek bir dizi. Bakalım nasıl olacak.

İzledim bende. İlk başta şunu söyleyeceğim Asla bir Cennet Mahallesi değil, olamaz. Günay çok iyiydi bence. Onun haricinde kötü değildi. Sitcom dizileri sitcom dekorları olmadan doğal çekilmeli dizinin genel havasında yapmacıklık var. Kerem tek kelimeyle Berbat. Petek iyi değil kötü de değil. Genel olarak fena değildi.

Beş dakika izledim uykum geldi berbat ötesi samimiyeten uzak oyunculuk ama @semre kesin bayılmıştır)))

Yok çekinme soyle bayilmisindir))))) ah Neriman bir diziyi kötü olsada burds hiç bir şey yok
Ben her onume gelen diziye bayilmam bunda bilmis olasin 15 alsa bile bir dizi bayilmam ah nerimanada bayilmadim hayatdimda en cok sevdigim severek izledigim dizi PIS YEDILI oldu hic bir dizi pis yedili olamaz

Ben her onume gelen diziye bayilmam bunda bilmis olasin 15 alsa bile bir dizi bayilmam ah nerimanada bayilmadim hayatdimda en cok sevdigim severek izledigim dizi PIS YEDILI oldu hic bir dizi pis yedili olamaz
Tamam anlaşıldı senle dizi konuşulmaz))))

Pis yedili ilk sezonu iyiydi sonra ki sezonlarinı nasıl izledin? Çok kötüydü :D

Pis yedili ilk sezonu iyiydi sonra ki sezonlarinı nasıl izledin? Çok kötüydü :D
ahahahahah Ilk sezonu kadar izlenmedi dogru ama yinede ilk 3 de yerini buldu carsamba sen daha iyi bakda kuzey guney nerdeydi pis yedili nerdeydi

Tamam anlaşıldı senle dizi konuşulmaz))))
evet ben gercekten dizi izlemem dizi izleycisi dilim sevmem yani yilanlarin ocu bile ara sira barakim keyfime duserse yani ben program severim yarisma izlerim bu tarz benim o ses turkiye guldur guldur her sey dahil kacirmadiklarim

ahahahahah Ilk sezonu kadar izlenmedi dogru ama yinede ilk 3 de yerini buldu carsamba sen daha iyi bakda kuzey guney nerdeydi pis yedili nerdeydi

evet ben gercekten dizi izlemem dizi izleycisi dilim sevmem yani yilanlarin ocu bile ara sira barakim keyfime duserse yani ben program severim yarisma izlerim bu tarz benim o ses turkiye guldur guldur her sey dahil kacirmadiklarim
Kuzey güney çok kötü değildi ya , show tv Pis yedili ye neler Çektirdi onları hiç konuşuyorsun ? :D

Anladık yahuu pis7liyi en iyi dizi demenden belli)))