k.bakma aga bu hafta bi süpriz yapim dedim nezamandır konu açmıyodum haftaya koltuğu sana bırakırız yineTebrikler aga kaptın konuu benim saati güncellemem lazım![]()
Bir kere sallandı bu koltuk devamı gelirk.bakma aga bu hafta bi süpriz yapim dedim nezamandır konu açmıyodum haftaya koltuğu sana bırakırız yine![]()
Ben zaten fragmanları açmıyorumKonuyu açmadım, inşallah fragmanı bana bırakırsınız?
![]()
Hep öyle diyonuz ondan sonra bana kala kala set resimleri kalıyor timeline.Bir kere sallandı bu koltuk devamı gelir
Ben zaten fragmanları açmıyorum![]()
timeline ne ?Hep öyle diyonuz ondan sonra bana kala kala set resimleri kalıyor timeline.![]()
siz dua edin bana favori üyelik vermiyolar yoksa bende bu konu açma işine aday olurdumHep öyle diyonuz ondan sonra bana kala kala set resimleri kalıyor timeline.![]()
Sana da vermeleri lazım aga haksızlık bencesiz dua edin bana favori üyelik vermiyolar yoksa bende bu konu açma işine aday olurdum![]()
Konuyu açmadım, inşallah fragmanı bana bırakırsınız?
![]()
aga napayım elden gelen birşey yok [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu239[/HASHTAG]Sana da vermeleri lazım aga haksızlık bence
Ben ondan sonra dun bunu da dedim abi inanmadiBana göre sürpriz Tilki Polat kapışması
Cani sagolsun kardeşimin
Şu anda en büyük sürpriz bu olur bana göre tuncay falan etki yaratmaz o kadarBen ondan sonra dun bunu da dedim abi inanmadi
Keske Akifi öldürüp Polata gozdagi verse ama imkansızŞu anda en büyük sürpriz bu olur bana göre tuncay falan etki yaratmaz o kadar
Aga niye böyle yorumlar yaptığını bölüm sonunda açıklayacanbölümden pek umutlu değilim açıkcası tabi hereşeye rağmen [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG] yu dört gözle bekliyorum