Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

agalar bu hafta reyting tahminlerim nokta atışı gibi tutuyor kaç gündür ne oran beklediysem tuttu vadiyle ilgili tahminimi de yapayım tutar belki :D

Total; 10,42
Ab; 8.65
Abc1; 10.50

ya aga özet yayınlansa nolur yayınlanmasa nolur özeti takan kim :D okumuyorum bile önemli olan fragman ve fragmanda süper bölümün iyi olacağından kimsenin şüphesi olmasın :D
aga keşke tuttursanda hiç sanmıyom çift hanelere çıkarsak zıplamak lazım

agalar bu hafta reyting tahminlerim nokta atışı gibi tutuyor kaç gündür ne oran beklediysem tuttu vadiyle ilgili tahminimi de yapayım tutar belki :D

Total; 10,42
Ab; 8.65
Abc1; 10.50

ya aga özet yayınlansa nolur yayınlanmasa nolur özeti takan kim :D okumuyorum bile önemli olan fragman ve fragmanda süper bölümün iyi olacağından kimsenin şüphesi olmasın :D
Allahim İnşallah

Total; 10,42
Ab; 8.65
Abc1; 10.50

Aga sadece bizim için değil. Kurtlar Vadisi'nin özet ve fotoraflarını her site yayınlıyor, dizinin hafta boyunca reklamı yapılıyor.:)

kendi reklamlarını yapıyor siteler vadinin hiti belli her site için banko hit haberidir vadi haberleri :D

rahat ol aga bu hafta garanti vadi bu boru değil :D
eh aga hadi inş diyorum ama tabi hiç olacağını zannetmiyorum, bilmiyorum belki de süpriz tuncay dır olmaz mı sence

iyi de kenan çoban düşmedi ki sattı :) ama abdülhey benim en sevdiğim karakterlerden biri
tuncay da geri dönebilir yeni konseyde tuncay da olacaktır ama bence süpriz başka bişey

Akif ölürse çok mutlu oluruz :Z
ya aga bu ihtimali yazmak bile saçma akif ölecek en son adam vadide

Sürpriz Doğu bey :)
yok artık yeni bir bakış açısı abi ne yaptın sen :D uçurur bizi doğu bey

Şu an itibariyle dizisi tutmadığı için düştü dedim. Aga sence sürpriz ne olabilir.
süpriz bilemiyorum aga aslında her an herşey olabilir
düşmek öyle olmaz aslında aga ama neyse

senin en çok beklediğin kişi doğu bey abi bunu yazın ki sohbetlerimizde konuşmuştuk biliyorum, öyle birşey olursa süper ötesi olur , ama tabi bu iş olmaz​
Hafızana hayranım Kadir :)

Ali Buhara Mete @alibuhara · 7 dk.7 dakika önce
Yarın #kurtlarvadisipusu da çok sürpriz bir sahne sizi bekliyor... Yeni bölümü kaçırmayın derim. :)

Ali Buhara Mete @alibuhara · 4 dk.4 dakika önce
@alibuhara ipucu: final sahnesi

Cahit Kayaoğlu - KVP @kvp_cahit · 51 dk.51 dakika önce
Yarın Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümünün sonunda süpriz bir final sahnesi var!Sahne uzun ve tek plan olarak.

ne olyoruz ulan ard arda twiitler
abi yinr adamı heyecanlandırdılar ne ki şimdi süpriz 😀

Forum İstatistikleri

Konular
173,397
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU