Hala Meryem'in Kösem'de oynayacağını düşünüyor musun sen ciddi ciddi.olur da meryemin dizisi tutmazsa diye bekliyorlar bence![]()
Hala Meryem'in Kösem'de oynayacağını düşünüyor musun sen ciddi ciddi.olur da meryemin dizisi tutmazsa diye bekliyorlar bence![]()
neden olmasınHala Meryem'in Kösem'de oynayacağını düşünüyor musun sen ciddi ciddi.![]()
Star bu herseyi yaparHala Meryem'in Kösem'de oynayacağını düşünüyor musun sen ciddi ciddi.![]()
Kerem Çatay evliAh ah ben bekar bi kız olcaktim kerem catayla sevgili olma yolunda kostururdum ne güzel beni basrol yapardi dizilerinde![]()
@Çiğdem- koş kız kaptirma adami
En hayirlisi ay yapimi birakmamasi![]()
ayol en başşta timur savcı teklif edecek mi sen onu düşünDoğru olduğunu sanmıyorum. Tuba sezon sonuna kadar kpa'da oynayacak, Kösem rolüne ne ara hazırlanacak?
İnşallah teklif eder de çatlarsın.ayol en başşta timur savcı teklif edecek mi sen onu düşünmy de adam kaç kere boşa attı başrol konusunda
(cevap veriyorum: sıfır)
de getVe @xemrexxx Tuba hayranı olur.
Bu arada Kösem Sultan'ın başlamasına daha 11 ay falan var, o başlayana kadar Bülent Ersoy'un bile Kösem Sultan olacağına dair haberler çıkar. Tıpkı Kurt Seyit ve Şura`da olduğu gibi haber bombalarına hazır olun. Ama bu tür haber bombaları her zaman hüsranla sonuçlanır onu da belirtelim.
Cidden dozunda reklam diziyi tutmaya sürüklüyor. Bkz: Kanal D dizileri artık yüksek bile başlayamıyor. Star eski Kanal D gibi. Dozunda reklam ile yüksek başlıyor diziler. Tabii ki, Kösem`i tenzih ederim.
timur savcı yapmaz öyle şeyler anca fankafaların uydurması olur bu haberlerİnşallah teklif eder de çatlarsın.![]()
Bu dizi seneye basliyor zatiPeki Kpa ne olacak ?
Bu dizi seneye basliyor zati
Kpa haziranda bitcek
Ama kosem olmaz bence tuba![]()