'Kösem Sultan' Belli Oldu!

Zati bnde ay yapimin uydurmasi diye düşünüyorum :) tuba kosem olcak gelin ve kosemi kpada izleyin gibisinden :)
Ay Yapım neden böyle bir haber yaptırsın :A bu haberler yüzünden bazı kişiler KPA bitiyor mu diye yazmaya başlamış bile ayrıca TIMS Ay Yapım'ın rakibi belki seneye Kösem Sultan dizisi ile ay yapım dizisi aynı gün yayınlanacak ne diye rakip firmanın işinin reklamını yapsın Tuba anticilerine ağır geldi bu haber belli ama komik bahaneler üretmeyin Timur Savcı Tuba ile Muhteşem Yüzyıl'da da çalışmak istiyordu zaten bu dizi için Tuba'ya teklif götürmesi çok doğal Tuba çok başarılı bir oyuncu ve Emmy'de En İyi Kadın Oyuncu dalında yarışmış bir isim :)

İkisini de takip etmiyorum ama meryem olsa daha iyi olur gibime geliyor.
Ama iste olmadı hep 03 yüzunden :(
Ay Yapım neden böyle bir haber yaptırsın :A bu haberler yüzünden bazı kişiler KPA bitiyor mu diye yazmaya başlamış bile ayrıca TIMS Ay Yapım'ın rakibi belki seneye Kösem Sultan dizisi ile ay yapım dizisi aynı gün yayınlanacak ne diye rakip firmanın işinin reklamını yapsın Tuba anticilerine ağır geldi bu haber belli ama komik bahaneler üretmeyin Timur Savcı Tuba ile Muhteşem Yüzyıl'da da çalışmak istiyordu zaten bu dizi için Tuba'ya teklif götürmesi çok doğal Tuba çok başarılı bir oyuncu ve Emmy'de En İyi Kadın Oyuncu dalında yarışmış bir isim :)
Yaaa birakmasin ay yapimi :bağır: :T
Ay yapimdan daha kalitelisini bulamaz bi daha :( :(
Siradaki diziside ay yapimla olsun :) :) :)
Zati izledigim 20 dk ve kpa ay yapimin dizileri tubayi ay yapimla sevdim ben :love1:

Ama iste olmadı hep 03 yüzunden :(

Yaaa birakmasin ay yapimi :bağır: :T
Ay yapimdan daha kalitelisini bulamaz bi daha :( :(
Siradaki diziside ay yapimla olsun :) :) :)
Zati izledigim 20 dk ve kpa ay yapimin dizileri tubayi ay yapimla sevdim ben :love1:
Bende bırakmasını istemem dönem işlerini pek sevmem zaten ama teklif gitmiş Tuba kabul ederse mecbur izlerim :)
Tuba'yı sevmeyenlerde tuhaf bahaneler üretmeyi bıraksın bence komik oluyorlar

Aslında Tuba, Beren gibi oyuncular yerine Timur Savcı MY'deki gibi yeni yüzlerle çalışabilir. Bkz: Hürrem.

Bende bırakmasını istemem dönem işlerini pek sevmem zaten ama teklif gitmiş Tuba kabul ederse mecbur izlerim :)
Tuba'yı sevmeyenlerde tuhaf bahaneler üretmeyi bıraksın bence komik oluyorlar
Tuba olursa bende izlerim kosemi yani en azindan ilk bölümünü :)
Hadi diyelim kosem tuttu kosemden sonra kimle caliscak bu kız ay yapimla calismasi lazim ama o artik tubaya bakmaz iste o yüzden ay yapimi birakmasin :)

Senin cevirecegin entrikalar benim eğitimlerin karşısında sönük kalacak sen anca totali sisirirsin :)

Tuba olursa bende izlerim kosemi yani en azindan ilk bölümünü :)
Hadi diyelim kosem tuttu kosemden sonra kimle caliscak bu kız ay yapimla calismasi lazim ama o artik tubaya bakmaz iste o yüzden ay yapimi birakmasin :)
Kerem Çatay'da bırakmaz zaten Tuba'yı KPA'yı kabul etmesi içinde çok çabaladı ve sonunda isteğini aldı.Tuba sayesinde EMMY'de Ay Yapım'ın adını duyurdu Tuba için en hayırlısı ne ise o olsun :)

zaten kanalı dışında bilinen bir şeyi yok her an her şey olabilir :D

diyene bak karagülcü totoş seni :F
Eylül'e fazla bir şey kalmadı dizinin artık castı tamamlanması lazım çekimleri ne zaman başlayacak...

Gelecek sezonun en çok merak ettiğim dizisi ama iyi bir cast oluşturmaları lazım. :(

Kerem Çatay'da bırakmaz zaten Tuba'yı KPA'yı kabul etmesi içinde çok çabaladı ve sonunda isteğini aldı.Tuba sayesinde EMMY'de Ay Yapım'ın adını duyurdu Tuba için en hayırlısı ne ise o olsun :)
Ah ah ben bekar bi kız olcaktim kerem catayla sevgili olma yolunda kostururdum ne güzel beni basrol yapardi dizilerinde :) :)
@Çiğdem- koş kız kaptirma adami :)

En hayirlisi ay yapimi birakmamasi :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy