Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne ergeni yahu yine reklamlı TT yine reklamlı TT :F Ne zaman organik TT yapacak bu Star :F 700 bin küsür Followerları da kesin yumurtadır bunların:F

Bu arada diziyi şimdi açtim baktım sahneler ne öyle yaa tokatlar havada uçuşuyor. Parayı yüze vurup ağır çekimler yapmalar filan:X Karagül 2 resmen:F
SLlgn9F.png
işte bu yöntemlere başvuranlar senin ergenler :F

@beyazsoy sana sorular soracak @mrt-06 soruları doğru cvp la yoksa elestiri bombardımani başlar senin için :F
Vallahi bu senaryoyu ergenlere anlattım anlamadilar bir kaç kişiye yolladim onlarda bazı yerleri anlamadı mesela walking dead de benzer hikaye vardı walking dead mumtelasi bir arkadaş benzer senaryo var demedi o kadar anlamış yani)))

Vallahi bu senaryoyu ergenlere anlattım anlamadilar bir kaç kişiye yolladim onlarda bazı yerleri anlamadı mesela walking dead de benzer hikaye vardı walking dead mumtelasi bir arkadaş benzer senaryo var demedi o kadar anlamış yani)))
Neymiş o senaryon bizde görelim :D merak ettim doğrusu :)

Eyvallah benzer değil demiyorum zaten yazılmamış senaryo yok. Ama bazıları bu benzerliği bile anlamıyor)))
Bende ilk başta çelişkide kaldım çünkü günaha da girebilirim gerçeği bilmeden yorum yapmak doğru değil ama bazı dizileri araştırınca anladım ben :))
Bu benzerliği anlamadığın dediğin kişiler aslında anlıyorlarda sana gıcıklık olsun diye anlamamazliktan geliyorlar :D

Bende ilk başta çelişkide kaldım çünkü günaha da girebilirim gerçeği bilmeden yorum yapmak doğru değil ama bazı dizileri araştırınca anladım ben :))
Bu benzerliği anlamadığın dediğin kişiler aslında anlıyorlarda sana gıcıklık olsun diye anlamamazliktan geliyorlar :D
Çok giciklarmis)))

Nurgül Yeşilçay gerçekten çok başarılıydı ama Erkan Petekkaya ve Ebru Özkan beni çok şaşırttı, bu kadar sahte oyunculuk sonra kendini kasma falan, dizi gerçekten beklediğimi vermedi.

Ben de beğendim diziyi. Havası çok güzel. Tabii Nurgül çok daha güzel. Onun için izlemiştim zaten, iyi ki de izlemiş diziye devam edeceğim.

Tekrarını izledim bu sezon başlayan yeni diziler arasında en iyisiydi bence
Erkan Petekkaya'yı çok başarılı buldum Nurgül Yeşilçay'ı pek sevemedim :)

Dizinin kalan kısmını da izledim ya ben diyorum abi bu dizide çekici bir taraf var diye Cevdet Mercan yönetmen dahası mı var. Çok sağlam bir dizi soluksuz izledim gerçekten. İntizar kapanış müziği çok iyi dizinin müzikleri zaten çok çok iyi. Pazartesi boşluk vardı fazlasıyla kapatacaktır ki bence yakinda zirveyi alır. :)