Eeee @xemrexxx senin yanında fan bile olamaz aman Allah'ım. Bu üstün gayretin fanlığın karşısında Sedef teyze görse bayılırdı valla.7.30'da bitiyor, yine uyuyorum sonra.
Hem ben de ilk kez izliyormuş gibi izliyorum. Mesela geçen bölümün sonunda silah patladı kim vuruldu diye heyecan yaptım açıp diğer bölümün fragmanını izledim.![]()
![]()
noluyo beEeee @xemrexxx senin yanında fan bile olamaz aman Allah'ım. Bu üstün gayretin fanlığın karşısında Sedef teyze görse bayılırdı valla.![]()
yok izlemedimBoşver.Sen izledin mi Nurgül'ümün dizisini?
![]()
Dizinin izlediğim yarim saate göre dizi kötü değil ama iyi de değil. Hele doktorun DNA raporu acayip komik olmuş))))) insan bir doktoro sorar be)))
Onun dışında kızlar karışmış sadece. Bundan nasıl bir hikaye çıkar ki hastanede o gunlerde dogum yapanlardan kızı bulursun olur biter bunu @gözlemci nin farklı hayatlar adli bir dizisi vardı. Orda da hafif oturmayan yerler vardı ama bu diziden çok çok iyiydi
@Forumdash ile aynı diziyi izlememek için yemin mi ettin ne alaka anlamadım ben.
Beyazsoy sende bir dizi yazsan keşke senaryosunu ve reytingini çok merak ediyorum.Dizinin izlediğim yarim saate göre dizi kötü değil ama iyi de değil. Hele doktorun DNA raporu acayip komik olmuş))))) insan bir doktoro sorar be)))
Onun dışında kızlar karışmış sadece. Bundan nasıl bir hikaye çıkar ki hastanede o gunlerde dogum yapanlardan kızı bulursun olur biter bunu @gözlemci nin farklı hayatlar adli bir dizisi vardı. Orda da hafif oturmayan yerler vardı ama bu diziden çok çok iyiydi
Yazdım sana yolayayim oku istersen ama kisalttigim için anlaşılması zor. biraz dikkatli okuyacaksaniz yalniz@Forumdash ile aynı diziyi izlememek için yemin mi ettin ne alaka anlamadım ben.
beyazsoy sende bir dizi yazsan keşke senaryosunu ve reytingini çok merak ediyorum.![]()
Tamam. 😱 Okurum tabi...Yazdım sana yolayayim oku istersen ama kisalttigim için anlaşılması zor. biraz dikkatli okuyacaksaniz yalniz
Dediğim gibi düz yazmadım bir kelime yukarıdaki kelimeyle bağlı. Açık açık yazsam 5 sayfa sürüyorTamam. 😱 Okurum tabi...
Aldım mesajı. Uzun bayağı ben sakin kafayla yarın okuyayım gönderirim sana yorumumu.Dediğim gibi düz yazmadım bir kelime yukarıdaki kelimeyle bağlı. Açık açık yazsam 5 sayfa sürüyor
Aman o da fan mı.Eeee @xemrexxx senin yanında fan bile olamaz aman Allah'ım. Bu üstün gayretin fanlığın karşısında Sedef teyze görse bayılırdı valla.![]()
bana laf mı attın sen melun .ss neyse @Forumdash ın ergenleri iyi çalışmışAman o da fan mı.Teyze ne ya.ss
Mart ayında sinema filmi vizyona giriyor Sedef'in gün sayıyorum.
![]()
Forumda başka totoş var mı tabiki de sen.bana laf mı attın sen melun .ss neyse @Forumdash ın ergenleri iyi çalışmış
Türkiye Gündemi
· Değiştir
Ne ergeni yahu yine reklamlı TT yine reklamlı TTbana laf mı attın sen melun .ss neyse @Forumdash ın ergenleri iyi çalışmış
Türkiye Gündemi
· Değiştir