The Killing |İnceleme

hahahah @destere sen iyice kendini aştın vlla artık benle sohbet edenleri sorgulamaya başladın sana hesap veriyorlar hahahah :F:F:F
demekki artık bu işi resmiyete dökmemiz şart:) yoksa ya beni kapacaklar ya da seni? bizi birbirimize bırakmayacaklar gibi:))

Aynen
@destere benide tedirgin ettin açıkçası neyse sonra Çiğdem bana açıklama yapti da bende anladım [emoji324] [emoji324] [emoji324]

Birde şu smiley ":)" seni çok ciddi gösteriyor ":D" şunları kullan biraz :F
smile sabit olunca tepkilerim standart oluyor aşırıya kaçmıyor :) yoksa gülme efekti koysam @Çiğdem- den terliği yeriz :)

demekki artık bu işi resmiyete dökmemiz şart:) yoksa ya beni kapacaklar ya da seni? bizi birbirimize bırakmayacaklar gibi:))

smile sabit olunca tepkilerim standart oluyor aşırıya kaçmıyor :) yoksa gülme efekti koysam @Çiğdem- den terliği yeriz :)
Anladım :D artık gerçekten resmiyete dökün şu işi @Çiğdem- [emoji127]
Yoksa olan bana olacak :F

Hahah onlar ayrılmaz çift adam haklı :D ne bilicez senin özelden naptığını :A
zaten gönderdiği şeylerde çiçekler böcekler özelden ne gibi işler çeviriyor harun anlamadım :) sonra diyor dur senin yararına bişey yapıyorum ? gelde inan yarın öbürgün çiğdemi kapıp gidecek ondan sonra diyecek seni çiğdemden kurtardım yaptığım iyilik buydu :) sonra çık çıkabilirsen işin içinden :)

zaten gönderdiği şeylerde çiçekler böcekler özelden ne gibi işler çeviriyor harun anlamadım :) sonra diyor dur senin yararına bişey yapıyorum ? gelde inan yarın öbürgün çiğdemi kapıp gidecek ondan sonra diyecek seni çiğdemden kurtardım yaptığım iyilik buydu :) sonra çık çıkabilirsen işin içinden :)
Hahahah :D Hayır gerçekten ikinizi ortak bir konuda bulusturdum az kalsın sen Bozuyordun :D o gülleri hep koyuyorum :)))