Bak sana @Forumdash yardımcı olabilir oda diziyi izledi çünküEditleyip üye eklediğinizde bildirim gitmiyor haberiniz olsun.
Karakterle pek ilgimi çekmedim.
Sadece karakterler mi ilgini cekmedi ?
@Çiğdem- sana orada bir gönderme yapmıştım
Bak sana @Forumdash yardımcı olabilir oda diziyi izledi çünküEditleyip üye eklediğinizde bildirim gitmiyor haberiniz olsun.
Karakterle pek ilgimi çekmedim.
konusu güzel açıklamalarında muhteşem olmuş şu anda zamanım olsa ilk başlayacağım dizilerdenUmarim beğenirsin
totoş dizisi değil la bu ciddiymiş konusu, yani sen izleme benceokduum şimdiokul açılmadan ilk 2 bölümünü ixlerim beğenirsem yarı yılda izlerim
totoş dizisi belli senin ilgini çekmiş senin totonla totoş dizileri arasında bir çekişme vAR birbirinize kaçıyonuzkonusu güzel açıklamalarında muhteşem olmuş şu anda zamanım olsa ilk başlayacağım dizilerden
ben sinemalar.com sitesindende baktım biraz konusuna
özellikle =
Daha ilk sahnesinde bir dinginlik ve doğanın seslerine karışmış ayak sesleri çalıyor önce kulağınıza. İki tane koşan kadın görüyoruz; ayrı zamanlarda, ayrı yerlerde
bu cümleyle beni yakalamayı başardı zaten ..
sessizlik dinginlik ve koşan iki kız daha ne isteyeyim iki balta koşuyor dese orda bitmişti dizi
totoş dizisi değil la bu ciddiymiş konusu, yani sen izleme bence
iyiymiş bak bari dizide kızlar bol olsun kaçmışken boşa kaçmış olmayalımtotoş dizisi belli senin ilgini çekmiş senin totonla totoş dizileri arasında bir çekişme vAR birbirinize kaçıyonuz
Emre seçeceğini düşünüyorum , sonuçta duygusal bir insan oldugunu düşünüyorumokduum şimdiokul açılmadan ilk 2 bölümünü ixlerim beğenirsem yarı yılda izlerim
Sende seversin diziyi ama dizide güzel Kız az ama dizinin atmosferi seni etkileyecekkonusu güzel açıklamalarında muhteşem olmuş şu anda zamanım olsa ilk başlayacağım dizilerden
ben sinemalar.com sitesindende baktım biraz konusuna
özellikle =
Daha ilk sahnesinde bir dinginlik ve doğanın seslerine karışmış ayak sesleri çalıyor önce kulağınıza. İki tane koşan kadın görüyoruz; ayrı zamanlarda, ayrı yerlerde
bu cümleyle beni yakalamayı başardı zaten ..
sessizlik dinginlik ve koşan iki kız daha ne isteyeyim iki balta koşuyor dese orda bitmişti dizi
totoş dizisi değil la bu ciddiymiş konusu, yani sen izleme bence
zaten ilk bölümü izleyince bir çok konuda fikir sahibi olurum ona göre bakarız artık anlattığın kadarıyla sonuna kadar bozmadan gidiyor demekki ilk bölümü beğendiğimiz an sonuna kadar rahat götürürüz..Emre seçeceğini düşünüyorum , sonuçta duygusal bir insan oldugunu düşünüyorum
Sende seversin diziyi ama dizide güzel Kız az ama dizinin atmosferi seni etkileyecek
Evet gerçekten dediğin gibi dizi atmosferini çok iyi koruyor @Forumdash da izledi onada sorabilirsinzaten ilk bölümü izleyince bir çok konuda fikir sahibi olurum ona göre bakarız artık anlattığın kadarıyla sonuna kadar bozmadan gidiyor demekki ilk bölümü beğendiğimiz an sonuna kadar rahat götürürüz..
ama şimdi değil, en azından 2 ay sonra...
Ben sadece şu tespitte bulundum, ilk yazdığın mesajı sonra editleyip sonra birini mentionlarsan bildirim gelmiyor. Yanılmıyorsam öyle. @OzaN
Ben o şekilde yaptım o yüzden olmuş olabilirBen sadece şu tespitte bulundum, ilk yazdığın mesajı sonra editleyip sonra birini mentionlarsan bildirim gelmiyor. Yanılmıyorsam öyle. @OzaN
Bir ara anlık sistem hatası olarak düşündüm, sonra uğraşarak bu veriye uğraştım.Ben o şekilde yaptım o yüzden olmuş olabilir
Bilemiyorum bu arada bu diziyi izle bence , tabi yine kendi bildiğini yapacaksın ama şansımı deneyeyim dedimBir ara anlık sistem hatası olarak düşündüm, sonra uğraşarak bu veriye uğraştım.
Doğruysa, paramı isterim. Sistem açığı.
Söz verdiğimde tutarım. Ama karakterleri beğenmedim, bu ayın ortasına kadar zamanım yok malesef, önce inceleyip bir ön tahlil yapmam lazım.Bilemiyorum bu arada bu diziyi izle bence , tabi yine kendi bildiğini yapacaksın ama şansımı deneyeyim dedim
Karakterler çok gerçekçi yani senin benim gibi insanlar yani şans vermelisin bence , ilk 2 bölümü izle bence karar verirsin diziyi çok araştırma bence sonra katilin kim olduğunu ögrenirsin kötü olur direk izle benceSöz verdiğimde tutarım. Ama karakterleri beğenmedim, bu ayın ortasına kadar zamanım yok malesef, önce inceleyip bir ön tahlil yapmam lazım.
En son spoiler yediğim zamanı bile hatırlamıyorum, okadar eski yani. 😎 Neyse bir sonraki konuya uğramam eğer diziyi denersem olur.Karakterler çok gerçekçi yani senin benim gibi insanlar yani şans vermelisin bence , ilk 2 bölümü izle bence karar verirsin diziyi çok araştırma bence sonra katilin kim olduğunu ögrenirsin kötü olur direk izle bence