The Killing |İnceleme

Editleyip üye eklediğinizde bildirim gitmiyor haberiniz olsun. :)

Karakterle pek ilgimi çekmedim. :(
Bak sana @Forumdash yardımcı olabilir:) oda diziyi izledi çünkü
Sadece karakterler mi ilgini cekmedi ?

@Çiğdem- sana orada bir gönderme yapmıştım :D

okduum şimdiokul açılmadan ilk 2 bölümünü ixlerim beğenirsem yarı yılda izlerim:X

Umarim beğenirsin :)
konusu güzel açıklamalarında muhteşem olmuş şu anda zamanım olsa ilk başlayacağım dizilerden

ben sinemalar.com sitesindende baktım biraz konusuna
özellikle =
Daha ilk sahnesinde bir dinginlik ve doğanın seslerine karışmış ayak sesleri çalıyor önce kulağınıza. İki tane koşan kadın görüyoruz; ayrı zamanlarda, ayrı yerlerde

bu cümleyle beni yakalamayı başardı zaten ..
sessizlik dinginlik ve koşan iki kız daha ne isteyeyim :) iki balta koşuyor dese orda bitmişti dizi :)

okduum şimdiokul açılmadan ilk 2 bölümünü ixlerim beğenirsem yarı yılda izlerim:X
totoş dizisi değil la bu:) ciddiymiş konusu, yani sen izleme bence :)

konusu güzel açıklamalarında muhteşem olmuş şu anda zamanım olsa ilk başlayacağım dizilerden

özellikle =
Daha ilk sahnesinde bir dinginlik ve doğanın seslerine karışmış ayak sesleri çalıyor önce kulağınıza. İki tane koşan kadın görüyoruz; ayrı zamanlarda, ayrı yerlerde

sessizlik dinginlik ve koşan iki kız daha ne isteyeyim :) iki balta koşuyor dese orda bitmişti dizi :)

totoş dizisi belli senin ilgini çekmiş :) senin totonla totoş dizileri arasında bir çekişme vAR birbirinize kaçıyonuz:)

Emre seçeceğini düşünüyorum , sonuçta duygusal bir insan oldugunu düşünüyorum :)

özellikle =

Sende seversin diziyi ama dizide güzel Kız az ama dizinin atmosferi seni etkileyecek :)

Emre seçeceğini düşünüyorum , sonuçta duygusal bir insan oldugunu düşünüyorum :)

Sende seversin diziyi ama dizide güzel Kız az ama dizinin atmosferi seni etkileyecek :)
zaten ilk bölümü izleyince bir çok konuda fikir sahibi olurum ona göre bakarız artık :) anlattığın kadarıyla sonuna kadar bozmadan gidiyor demekki ilk bölümü beğendiğimiz an sonuna kadar rahat götürürüz..
ama şimdi değil, en azından 2 ay sonra...

zaten ilk bölümü izleyince bir çok konuda fikir sahibi olurum ona göre bakarız artık :) anlattığın kadarıyla sonuna kadar bozmadan gidiyor demekki ilk bölümü beğendiğimiz an sonuna kadar rahat götürürüz..
ama şimdi değil, en azından 2 ay sonra...
Evet gerçekten dediğin gibi dizi atmosferini çok iyi koruyor @Forumdash da izledi onada sorabilirsin :)

tarihin bir önemi yok istediğin zaman Başla :D

@Çiğdem- destere ve Emre ızleyecek sen ? Galiba dizilerin ara verince başlayacaksin bir yorumunda öyle demiştin :)

@OzaN sana bildirim gelmedi galiba çoğu kişiye de gelmemiş olabilir @kaan955 dedi :)
Ben sadece şu tespitte bulundum, ilk yazdığın mesajı sonra editleyip sonra birini mentionlarsan bildirim gelmiyor. Yanılmıyorsam öyle. @OzaN

Söz verdiğimde tutarım. :D Ama karakterleri beğenmedim, bu ayın ortasına kadar zamanım yok malesef, önce inceleyip bir ön tahlil yapmam lazım. :(
Karakterler çok gerçekçi yani senin benim gibi insanlar :) yani şans vermelisin bence , ilk 2 bölümü izle bence karar verirsin diziyi çok araştırma bence sonra katilin kim olduğunu ögrenirsin kötü olur :( direk izle bence :D

Karakterler çok gerçekçi yani senin benim gibi insanlar :) yani şans vermelisin bence , ilk 2 bölümü izle bence karar verirsin diziyi çok araştırma bence sonra katilin kim olduğunu ögrenirsin kötü olur :( direk izle bence :D
En son spoiler yediğim zamanı bile hatırlamıyorum, okadar eski yani. 😎 Neyse bir sonraki konuya uğramam eğer diziyi denersem olur. :D