Geçiş bölümü gibi bisey olmus tam aksiyon yok ama akıcıBolume yorumun ne
Samet ah samet ah bulamadinmi @Çiğdem- in yanina parlak birini koruyaydi kızı
Geçiş bölümü gibi bisey olmus tam aksiyon yok ama akıcıBolume yorumun ne
aaaa @kvp-medya cookies doğru söylüyor bu beceriksiz @gözlemci yi korumalıktan kovuyorum cookiesi koruma oalrak işe alıcam kurtarsın diğer bölümde beni
29.bolumden itibaren aksiyon tavan yapacakGeçiş bölümü gibi bisey olmus tam aksiyon yok ama akıcı
Samet ah samet ah bulamadinmi @Çiğdem- in yanina parlak birini koruyaydi kızı
Seni senin bay becerikli kurtaracakaaaa @kvp-medya cookies doğru söylüyor bu beceriksiz @gözlemci yi korumalıktan kovuyorum cookiesi koruma oalrak işe alıcam kurtarsın diğer bölümde beni
aaaa @kvp-medya cookies doğru söylüyor bu beceriksiz @gözlemci yi korumalıktan kovuyorum cookiesi koruma oalrak işe alıcam kurtarsın diğer bölümde beni
Bekliyorum 😉29.bolumden itibaren aksiyon tavan yapacak
Seni senin bay becerikli kurtaracak
Sen kovmuyorsun be istifa ediyorumaaaa @kvp-medya cookies doğru söylüyor bu beceriksiz @gözlemci yi korumalıktan kovuyorum cookiesi koruma oalrak işe alıcam kurtarsın diğer bölümde beni
Et ette beni alsinSen kovmuyorsun be istifa ediyorum
@kvp-medya duydun olayı benim artık Çiğdemle bağım kalmamıştır hiçç çekemem onun gibisiiniEt ette beni alsin
Patronunu degerlendiremedin ben olaydim 10 bölüme kalmaz evlenirdik@kvp-medya duydun olayı benim artık Çiğdemle bağım kalmamıştır hiçç çekemem onun gibisiini
tepe tepe kullanPatronunu degerlendiremedin ben olaydim 10 bölüme kalmaz evlenirdik
Sagol ozete yorum yapma artik diger senaryoma da yorumlarini bekliyorumBu bölümüde bitirdik.
Özetin kısa ve öz olması yine çok iyi olmuş.
Ben beğendim bölümü, eline emeğine sağlık.
Aynen ama ben özet ve yazı düzenine her zaman dikkat ederim biliyorsun.Sagol ozete yorum yapma artik diger senaryoma da yorumlarini bekliyorum
Diger senaryoma aksama kadar yorum yapabilecek misin ?Aynen ama ben özet ve yazı düzenine her zaman dikkat ederim biliyorsun.
Güzel olmuş deyip geçmek yerine birkaç cümle daha yazdık işte.
Bakarım 15 dkya.Diger senaryoma aksama kadar yorum yapabilecek misin ?