Bomba 28.Bölüm -Yeni Bölüm

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700

27.BÖLÜM ÖZET

O anda kapı çalar.Çiğdem ayağa kalkar.
Gözlemci:Sen otur Çiğdem kardeş ben bakarım
Gözlemci kapıyı açmıştır.
Maskeli:Çiğdem evde yok mu acaba ?
Gözlemci:Siz kimsiniz ?
Çiğdem kapıya gelir.
Çiğdem: Aaa hoş geldin
Gözlemci:Çiğdem tanıyor musun bu adamı ?
Çiğdem: Tanıyorum sen geç istersen odaya Gözlemci
Gözlemci odaya geçmiştir.
Çiğdem:Buyur ne oldu Maskeli Fedai
Maskeli cebinden çıkardığı bayıltıcı madde ile Çiğdem’i bayıltmaya çalışır..Çiğdem ses çıkarmaya çalışır ancak çabuk pes eder.Gözlemci,Çiğdem’in seslerini duyar.O da kapıya doğru hareketlenir.Maskeli onu geldiğini fark eder ve Çiğdem’i de hemen kapının yanına çekerek Gözlemci’nin kafasına tekli silahıyla vurur ve o da bayılır.
Maskeli:Gerizekalılar hahaha

28.BÖLÜM-BOMBA

Samet’in karısı Zeynep’in cenaze işlemleri tamamlanmıştır.Bayram’ın naaşı da memleketi Giresun’a gönderilmiştir.Tim karakolda oturmaktadır.
Samet:O Müntaz iti tek başına kaldı artık generalim gözümüzün önünde kendi adamını vurdu,onun sayesinde kaçmayı başardı ama artık o şerefsizin üstüne çökme vakti geldi
General:Haklısın Samet bir an önce kamplarını deşifre etmeliyiz,Polat ile 1 gün izinlisiniz
Samet:İzine gerek yok komutanım,o Müntaz’ı bir an önce gebertmeden bize rahat yok
O anda telsizden bir kişinin çağrısı gelir.
Maskeli:Sametçimm
Samet:Sen kimsin lan ?
Maskeli:Sen beni bırak lan şimdi,bak benim yanımda kim var,konuş lan
Çiğdem:Samet kurtar bizi burdan Gözlemci’yle ikimizi kaçırdı bu adiler
Samet:Korkma Çiğdem abla korkma,ulan itt bırak lan onları
Maskeli:Haberdar etmek için aradım yani bilginiz olsun ahaha
Müntaz:Sana kızmıştım Maskeli ama aferin iyi iş çıkarttın
Maskeli:Benim hiçbir işim boş değildir başkan
Gözlemci:Siz nasıl insanız be
Maskeli:Sus lan konuşma fazla
Samet,Polat ile birlikte generalin yanındadırlar.Bir hayli düşüncelidirler.
Samet:Nerden çıktı şimdi bu be ıhh
Polat:İşin merak ettiğim yanı Çiğdem ablanın evini nasıl buldular abi ?
Samet:Bilmiyorum Polat kafam gerçekten çok karışık bu aralar
General: Telsizde konuşan adam da Müntaz’ın yeni yardakçısı olmalı
Polat:Onlarda döngü böyle ilerliyor komutanım bir it gidiyor bir it geliyor
Samet:Bu itleri nasıl bulacaz ya

Müntaz ve Maskeli aralarında konuşmaktadır.
Maskeli:Mahkumlar için bir planın var mı Müntaz
Müntaz:Var tabiki de,bunlar içerden çok önemli bir adamımızı çıkarmaya yarayacak
Maskeli:Kimi peki ?
Müntaz:Rıza ve onun sağ kolu Rıfat,bu adamlarımız çok önemli işler yaptılar Poyraz timiyle en iyi mücadele edenlerden biri onlardı ama aldığım bilgiye göre dün kamplarına yapılan saldırıda yakalanmışlar,henüz ellerinde ve savcılığa teslim etmediklerini de biliyoruz,kadın ve adamı bu iş için kullancağız
Maskeli:İyi düşünmüşsün Müntaz,ama bunlara güzel bir tuzakta hazırlamak lazım
Müntaz:Onu da düşündüm sen şimdi bu Poyraz timiyle bağlantıya geç takas yerini haber ver
Maskeli: Tamam Müntaz

28.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya
KURŞUN FİLM

38096-ab5bde568d75633a61344a78092b659f.jpg

[HASHTAG]#poyrazahaintuzak[/HASHTAG]

@gözlemci @Çiğdem- @cookies @papuleoo @Maskeli Fedai @-KADİR- @34rcp44 @vadikızı @aserat54 @mrt-06 @Yiğitt

Eline sağlık aga sonu heyecanlı bitmemiş ama heyecanı çiğdem bağırarak çıkartmış :A ahh be ben naısl düştüm bu tuzağa şaka gibi :D

çok güzel bir bölümdü @kvp-medya 😉😉😉
@gözlemci tühhhh sana beni korumakla görevlisin ama senide kaçırıyorlar :F:F:F
sagol

Sagol gozlemci vizelerden seni korumaya vakit bulamamis :D
Abicimm bu nasıl iş yhaa vallaha hayretler içindeyim:D hayır bence çiğdem çok konuştuğu için kaçırıldık ,biraz sus be kadın biraz suss :F kaçırıldın da halen konuşuyon bide demez mi telefona gözlemciyle beraber kaçırıldık, demiyor hiç benim yüzümden gözlemcide kaçırıldı diye :F :F :F

Eline sağlık aga sonu heyecanlı bitmemiş ama heyecanı çiğdem bağırarak çıkartmış :A ahh be ben naısl düştüm bu tuzağa şaka gibi :D
Neyse kurtuluyorsunuz diger bolum takas var :D

Abicimm bu nasıl iş yhaa vallaha hayretler içindeyim:D hayır bence çiğdem çok konuştuğu için kaçırıldık ,biraz sus be kadın biraz suss :F kaçırıldın da halen konuşuyon bide demez mi telefona gözlemciyle beraber kaçırıldık, demiyor hiç benim yüzümden gözlemcide kaçırıldı diye :F :F :F
Aahah :F suc birazda sende aga cigdemle derlesmeye gitmesen sen yakalanmayacaktin

Güzel bir bölüm olmuş.Bölüme damgamı vurmuşum :A
Sagol aga

aa hadi oradan beeee sen hem beni kurtarama hemde yetmiyormuş gibi kendinide kaçırt yanı birde üste çıkmaya çalısıyorsun :F:F:F

aa hadi oradan beeee sen hem beni kurtarama hemde yetmiyormuş gibi kendinide kaçırt yanı birde üste çıkmaya çalısıyorsun :F:F:F
Bizdede suç var han ki snein yanına gelmişiz :F yok ne halin varsa gör diyememişim, orda bir karışıklık var ama ben niye bayılıyom seni kurtarırıdm ama :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking