Erhanin actigi müzik ve Polatin gelisiusta: tanımadığmız insanların şahitliğine güvenemeyiz[HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
ben başka odaya giderim aga, bir hoşgeldiniz deyip kaçmaya çalışırım 🙂aga başka yere gidip izlemen lazım yoksa anlaşılmıyor başıma çok geldi bu olay seninde gelmiştir illa sesi açacam açamıyorum ayıp olmasın diye kötü bir durum yani![]()
öyleyse iyi aga bizim tek televizyonben başka odaya giderim aga, bir hoşgeldiniz deyip kaçmaya çalışırım 🙂
Misafirlerde her zaman perşembe günü gelir git başka gün gel ama perşembe günü 20 2315 arası gelme bizde diğer televizyonlar bopzuk olduğu için mecbur ertesi günü bekliyozben başka odaya giderim aga, bir hoşgeldiniz deyip kaçmaya çalışırım 🙂
Allah'a şükür bizim uzun zamandır perşembe misafir gelmiyorGeçen hafta da bize gelmişlerdi![]()
aga bende daha 1 hafta önce tv yi tamir ettirdmMisafirlerde her zaman perşembe günü gelir git başka gün gel ama perşembe günü 20 2315 arası gelme bizde diğer televizyonlar bopzuk olduğu için mecbur ertesi günü bekliyoz![]()
aga düne kadar ben de tektim, dediğim gibi daha yeni diğerini tamir ettirmiştim 🙂 [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]öyleyse iyi aga bizim tek televizyon![]()
Ertuğrul Şakar iyi güzelde bir Memati bir Abdulhey değil malesef şöyle Polatin her zaman yaninda olacak adam lazim
Hangi sahne ? Aga bak simdi muzige o yürüyüşe gözlere oyunculuga Allahim yok böyle dizi [HASHTAG]#efsanelerefsanesikurtkarvadisi[/HASHTAG]en güzel sahnelerden birisiydi
bu final sahnesi işte aga izlerken şok olmuştuk , okulda falan hep bunları konuşuyordukHangi sahne ? Aga bak simdi muzige o yürüyüşe gözlere oyunculuga Allahim yok böyle dizi [HASHTAG]#efsanelerefsanesikurtkarvadisi[/HASHTAG]
Eskiler her türlü bir baskaydi bebu final sahnesi işte aga izlerken şok olmuştuk , okulda falan hep bunları konuşuyorduk
[HASHTAG]#haftaninenguzelgunuenguzelsaatlerikurtlarvadisi[/HASHTAG][HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG] efsane artık dakikalar kaldı heyecan artıyor ,