Kurtlar Vadisi Pusu 238.Bölüm Yorumları

ustayla süha nın konuşmasını merakla bekliyorum çok önemli olacak o konuşma
[HASHTAG]#efsanekurtlarvadisipusu[/HASHTAG] [HASHTAG]#abilerinabisichinashangai[/HASHTAG]

Son düzenleme:
İhtiyarlar heyetinin ust konsülü geliyor

#efsanelerefsanesikurtlarvadisipusuiyikivarsınchina_shangai
aga bu konularda gizem tavan yapıyor vadinin havası değişecek gibi [HASHTAG]#efsanekurtlarvadisipusu[/HASHTAG] [HASHTAG]#abilerinabisichinashangai[/HASHTAG]

Son düzenleme:
Ertuğrul Şakar iyi güzelde bir Memati bir Abdulhey değil malesef şöyle Polatin her zaman yaninda olacak adam lazim
Aga yapma bunu adam süper oyuncu tamam memati değil ama abdülheyden kat ve kat iyi oyuncu. Biz abdülheyi vadide sevdiğimiz için öyle diyiyoruz yoksa başka dizide oynasa ve sanki vadide hiç oynamamış gibi olsa yüzüne bakmayız. Ama ERTUĞRUL ŞAKAR öyle mi adam rolün kralını yapıyor.

KVP, Türkiye'nin ABD'nin holiwood'una karşı en etkili silahıdır... Tek başına holiwood ile baş ediyor. Helal olsun...!
[HASHTAG]#efsanekurtlarvadisipusu[/HASHTAG] [HASHTAG]#abilerinabisichinashangai[/HASHTAG]
çok doğru değil mi

Son düzenleme:
KVP, Türkiye'nin ABD'nin holiwood'una karşı en etkili silahıdır... Tek başına holiwood ile baş ediyor. Helal olsun...!
#efsanekurtlarvadisipusuiyikivarsınchina_shangai

çok doğru değil mi​
Beni niye etiketleriniz ben utanırım yapmayın :)

#efsanekurtlarvadisipusuiyikivarsınchina_shangai

çok doğru değil mi
Beni niye etiketleriniz ben utanırım yapmayın :)
abi iki efsane yan yana ee bunu forumada bir hatırlatalım dedik :D

Son düzenleme:
#efsanekurtlarvadisipusuiyikivarsinchina_shangai
Hoş geldin abi :)
aga bölümden çok ümitliyim ya bomba bir bölüm olacaktır heyecan aksiyon hep zirvede

[HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]

Son düzenleme:
aga bölümden çok ümitliyim ya bomba bir bölüm olacaktır heyecan aksiyon hep zirvede

#efsanekurtlarvadisipusuiyikivarsinchina_shangai
[HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]
Valla aga bencede bomba bir bölüm olur. Aga sence ömer babanın videosunu veya geçmişini gösterirler mi bize ya da sadece polat mı izler.

[HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG] yeni bölüm jenerik, 20:46 reklamlar

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato