Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

o benim elimde değilki cnm ben zaten televizyondan izlemiyorum dizilerimi netten digitürk pilaydan izliyorum çünkü babam televizyonu brakmıyor maç yada basket seyrediyor
ama artık digitürk pilaydan izleyemiyorum vadiyi yasak diye yayın vermiyorlar :ppp::ppp::ppp:
bende anlaşma yaptım babamla beşiktaş maçı dısında artık vadiyi televizyondan izlicem diye basket yada başka maç olursa televizyonu artık veremem dedim ama beşiktaş maçında alma şansım yok televizyonu 🙁🙁🙁
doğru babanı unutmuştum , o zaman artık bizi takip etmeye çalış

iki hafta aradan sonra vadiyi canlı olarak tv karşısında seyretmek benim açımdan çok güzel bir duygu .Allah bu hazı alamayanlara da bu hazdan faydalanmayı nasip etsin:)))))))

bu arada o resim tnt bölümlerinden kalma mematileri abdülheyleri kurtarmıştı o sahneden galiba

agalar yarın sınavım olduğu için pek giremeyebilirim cumartesi özellikle güzel bi sohbet yapalım ya sizi izlemek süper keyifli ama mesaj yazamayınca güzel olmuyo sınavlarım bitince vadiyle ilgili çalışmalara ve konu şovlar yapacam Allah izin verirse :D

agalar yarın sınavım olduğu için pek giremeyebilirim cumartesi özellikle güzel bi sohbet yapalım ya sizi izlemek süper keyifli ama mesaj yazamayınca güzel olmuyo sınavlarım bitince vadiyle ilgili çalışmalara ve konu şovlar yapacam Allah izin verirse :D
tamam cumartesi gecesi burada bugünki bölümü tartışmak üzere görüşürüz tabi allah nasip ederse:)

bir de @Maskeli Fedai agamla işi tatlıya bağladık sinirden birbirimize hakaret ettik bizim aramızda küslük asla ve asla olmaz :D

tamam cumartesi gecesi burada bugünki bölümü tartışmak üzere görüşürüz tabi allah nasip ederse:)
abi dün fena ayar veriyodun konuda yorumlarını okurken gülüyorum bazen süper göndermeler :kiki:

bir de @Maskeli Fedai agamla işi tatlıya bağladık sinirden birbirimize hakaret ettik bizim aramızda küslük asla ve asla olmaz :D

abi dün fena ayar veriyodun konuda yorumlarını okurken gülüyorum bazen süper göndermeler :kiki:
Her yıl küs aynı gün içinde tekrar barış bu 3.defa oldu aga :D bu arada dün ettiğim laflardan dolayı özür dilerim

Arkadaslar bir arastirma sonucu mezarliklarin 14.4 km altindan insanlarin azap sesleri geliyormuş bunu seyredin aramizda namaz kilmayan varsa lütfen namazlarimizi kilmaya dinimizi güzel yaşamaya dikkat edelim