Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Memati de de tüyolar vardı falan ama eninde sonunda kabul ettik öldüğünü.Abdülhey içinse efendim ölmedi niye çünkü cenaze falan yapılmadı.Arkadaşlar Abdülheye cenaze töreni yapılmamasının nedeni olaylı şekilde ayrılmaları.Abdülhey bunun yüzünden yok sayıldı.Zaten dönme ihtimali olsaydı geçmiş olsuna giderdi.

bir alıntı:

SAKIN TÜRK'E DOKUNMAYIN Hz. Muhammed
Sakın Türk’e Dokunmayın

Türklerle ilgili hadislerin büyük bir bölümü Peygamberimizin en yakınında bulunan ve pek çok hadis rivayet etmekle meşhur olan büyük sahabeler Ebû Hureyre , Hz. Ömer ve Peygamberimizin vahiy ve sır katibi olanMuaviye , Abdullah b. Mesud tarafından rivayet edilmiştir.
Bu hadislerde bazılarında açıkça Türk adı geçmekte, bazılarında da Türklerden “Kantura Oğulları” şeklinde bahsedilmekte, bazı hadislerde de Türklerin ırki ve fiziki özellikleri hakkında ayrıntılı bilgi verilmektedir. Bu hadislerin hiç şüphesiz hepsi birer mucize eseridir ve hepsi önemlidir

Hz Ömer ve Peygamberimizin vahiy ve sır katibi olan muaviye Abdullah Mesud dan bahsedior. Sır Katipliği Peygamberden ve 4 halifeden sonra Gerçek islam Öğretisini 1000ler ce yıl sonraki nesillere aktarmakla görevli olan insanlara deniyor olabilir.taaki Hz Peygamberin soyundan gelen biri Tekrardan Sancağı devr alana kadar Sır Katipleri görevlerine devam edecekler

@china_shangai

Son düzenleme:
Bende döneceğini düşünmüyorum ama herşey olabilir İnsallah döner ama

Dönmez sezonun basinda mezarini gördük hem ustaya geçmiş olsuna da gitmedi

Dönme ihtimali de yüksek 230.bölümde hem teşekkür mesajı goremedik hemde Abdulheyin oldugunu pek duyamadik kimse konusmadi belki gun gelir geri dönmesi için yapilmis bir garanti olabilir dicem

Dönmez diyorum malesef

Gobek kasi diyorsan haklisin:)))))))))
senden korkulur var ya :F:F:F

Dönme ihtimali de yüksek 230.bölümde hem teşekkür mesajı goremedik hemde Abdulheyin oldugunu pek duyamadik kimse konusmadi belki gun gelir geri dönmesi için yapilmis bir garanti olabilir dicem

Dönmez diyorum malesef
aga sen ne diyon bunlar ne :A ne dedin şimdi

Dönmez diyorum malesef
Ömer babaya dedi ya Abdülhey sizlere ömür diye

İşte aga hata şurda siz geçiştirildi falan diyorsunuz şu anda dizide Abdülhey diye biri hiç olmamış gösteriliyor kavga büyük.
aga işte işin kritiği burda abdülhey senaryo gereği ayrılsaydı çok rahat geri dönerdi , yalnız adam zaten kavgalı ayrıldı dediğin gibi sanki abdülhey hiç yokmuş gibi devam ediyor bu sebepten geri dönüş imkansıza yakın

Abdülhey dönerse sevinirim aslında :)) ama yok öyle bişey imkansız