aga o kadın tiyatrocu , öyle senin ibo gibi boylu poslu kaslı diye itibar görmüyorÇiğdem Batur sırf güzel diye iyi oyuncu diyorsunuz bence oyuncu değil rol yapamıyor diğer zatı söylememe gerek yok.İbrahim bu ikisinden daha iyi oyuncu![]()
aga o kadın tiyatrocu , öyle senin ibo gibi boylu poslu kaslı diye itibar görmüyorÇiğdem Batur sırf güzel diye iyi oyuncu diyorsunuz bence oyuncu değil rol yapamıyor diğer zatı söylememe gerek yok.İbrahim bu ikisinden daha iyi oyuncu![]()
zannımca kaslı erkeklerden hoşlanıyoraga o kadın tiyatrocu , öyle senin ibo gibi boylu poslu kaslı diye itibar görmüyor![]()
Ne alakası var abi ayrıca ben bile daha kaslıyım İbo danzannımca kaslı erkeklerden hoşlanıyor@Maskeli Fedai
iyidir çok şükür, siz nasılsınız? artık yarını bekliyoruz 🙂nasılsınız
ıyım bende tşkler aynen yarını beklıyorum vallaiyidir çok şükür, siz nasılsınız? artık yarını bekliyoruz 🙂
şu vadide olmasa halimiz harapıyım bende tşkler aynen yarını beklıyorum valla
aga eğer istenilse olmayacak şey değil olabilir yalnız ben olacağını düşünmüyorum en azından şu aralarevet arkdaşlar bana pek inandırıcı gelmedi ama kaynağım tam bi açıklma yapana kadar siz yinede duymuş olun Abdülheyin geri dönme ihtimali yüksek...
yok aga bende ihtimal vermiyorum ama konuşuluyor ama kesin değil tabi en azından benim kaynak daha doğrulamadıaga eğer istenilse olmayacak şey değil olabilir yalnız ben olacağını düşünmüyorum en azından şu aralar
evet aga bu aralar böyle dedikodular çıkması doğal zatenyok aga bende ihtimal vermiyorum ama konuşuluyor ama kesin değil tabi en azından benim kaynak daha doğrulamadı![]()
Bizim sayfada senin reklamini yaparak yayinladim aga sagol oha Vadi cikti kafami çevirdimevet arkdaşlar bana pek inandırıcı gelmedi ama kaynağım tam bi açıklma yapana kadar siz yinede duymuş olun Abdülheyin geri dönme ihtimali yüksek...