Justin Chatwin 'Orphan Black'in 3. Sezon Kadrosuna Dahil Oldu!

Justin Chatwin'in rolü Shamless'tekine benzicekmiş.Uyuşturucu saticisi falan filan böyleymiş:T:

Diziye Cosima'nın arkadaşı olarak Ksenia Solo gelecekmiş:X @destere @sürgünüm @OzaN
Maksat @Çiğdem- çatlasın diye
MV5BMjMxMjIwODE4Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMzI3NzI5OA@@._V1_SX640_SY720_.jpg
ksenia_solo_01.jpg

Ben beğenmedim pek :(
Bende çok özledim nisan ayı gelsin bir an önce ama nasıl izleyeceğim onu bilmiyorum hiç ?

Justin Chatwin'in rolü Shamless'tekine benzicekmiş.Uyuşturucu saticisi falan filan böyleymiş:T:

Diziye Cosima'nın arkadaşı olarak Ksenia Solo gelecekmiş:X @destere @sürgünüm @OzaN
Maksat @Çiğdem- çatlasın diye
MV5BMjMxMjIwODE4Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMzI3NzI5OA@@._V1_SX640_SY720_.jpg
ksenia_solo_01.jpg
diziye klonlardan başka farklı bir kadın oyuncu görmek istemiyorum ben her değişik kadın oyuncu klon olmalı bence dizidekı başrol kadın canlandırmalı
ayrıca bu diziye geçen geldiği gibi erkekler oyuncular lazım kadın değil 🙂🙂🙂

Güzel kadın olunca @destere gecenin üç bucuğunda yataktan kalkıp yorum yapmaya gelmiş. :)
öyle durumlarda benim bilgisiyar alarm veriyor uykuda zıplatıyor adamı :) ama uyandığıma değdi ksenia solo bayağı güzel bişeymiş :) ama kadının derisinden ve gerisinden cosima yararlanacak gibi :)

diziye klonlardan başka farklı bir kadın oyuncu görmek istemiyorum ben her değişik kadın oyuncu klon olmalı bence dizidekı başrol kadın canlandırmalı
ayrıca bu diziye geçen geldiği gibi erkekler oyuncular lazım kadın değil 🙂🙂🙂
bende dizide kızlardan başka canlı görmek istemiyorum aynı kafadanız :)

Ben beğenmedim pek :(
Bende çok özledim nisan ayı gelsin bir an önce ama nasıl izleyeceğim onu bilmiyorum hiç ?
nasıl beğenmedin? ikinci resimde yalanırken biraz tipsiz çıkmış kız oysa ilk resim harika :)

öyle durumlarda benim bilgisiyar alarm veriyor uykuda zıplatıyor adamı :) ama uyandığıma değdi ksenia solo bayağı güzel bişeymiş :) ama kadının derisinden ve gerisinden cosima yararlanacak gibi :)

bennn kadınsız dizi görmek istiyorum sende erkeksiz dizi cnm anlaşamıcaz biz senle:F:F

nasıl beğenmedin? ikinci resimde yalanırken biraz tipsiz çıkmış kız oysa ilk resim harika :)
Yok ben adamı beğenmedim :D