Olabilirksenia solo muhteşem bişeymişsanırım cosima ile lezosfer ilişki yaşayacaklar
![]()
diziye klonlardan başka farklı bir kadın oyuncu görmek istemiyorum ben her değişik kadın oyuncu klon olmalı bence dizidekı başrol kadın canlandırmalı
öyle durumlarda benim bilgisiyar alarm veriyor uykuda zıplatıyor adamıGüzel kadın olunca @destere gecenin üç bucuğunda yataktan kalkıp yorum yapmaya gelmiş.![]()
bende dizide kızlardan başka canlı görmek istemiyorum aynı kafadanızdiziye klonlardan başka farklı bir kadın oyuncu görmek istemiyorum ben her değişik kadın oyuncu klon olmalı bence dizidekı başrol kadın canlandırmalı
ayrıca bu diziye geçen geldiği gibi erkekler oyuncular lazım kadın değil 🙂🙂🙂
nasıl beğenmedin? ikinci resimde yalanırken biraz tipsiz çıkmış kız oysa ilk resim harikaBen beğenmedim pek
Bende çok özledim nisan ayı gelsin bir an önce ama nasıl izleyeceğim onu bilmiyorum hiç ?
bennn kadınsız dizi görmek istiyorum sende erkeksiz dizi cnm anlaşamıcaz biz senleöyle durumlarda benim bilgisiyar alarm veriyor uykuda zıplatıyor adamıama uyandığıma değdi ksenia solo bayağı güzel bişeymiş
ama kadının derisinden ve gerisinden cosima yararlanacak gibi
bende dizide kızlardan başka canlı görmek istemiyorum aynı kafadanız![]()
Yok ben adamı beğenmedimöyle durumlarda benim bilgisiyar alarm veriyor uykuda zıplatıyor adamıama uyandığıma değdi ksenia solo bayağı güzel bişeymiş
ama kadının derisinden ve gerisinden cosima yararlanacak gibi
bende dizide kızlardan başka canlı görmek istemiyorum aynı kafadanız
nasıl beğenmedin? ikinci resimde yalanırken biraz tipsiz çıkmış kız oysa ilk resim harika![]()
konuda adamdanda mı bahsedilmiş ? ben o kısmı pas geçtimYok ben adamı beğenmedim![]()
Hahahkonuda adamdanda mı bahsedilmiş ? ben o kısmı pas geçtim![]()
kızı beğenmen yeterli zatenHahahbende diyorum Adamı fark etmedi mi hiç
bu arada kıza baktım çok güzel